Pelin Karahan'dan sürpriz haber

Ekranların güzel oyuncusu Pelin Karahan ikinci çocuğunu bekliyor..İşte detaylar...

17 Eylül 2016 Cumartesi 14:16
Pelin Karahan'dan sürpriz haber






Pelin Karahan'ın yeniden hamile olduğu iddia edildi. Ancak ünlü oyuncu bu haberi herkesten sakladığı konuşuluyor.Karahan'ın oğlu Ali Demir 1.5 yaşında. Karahan, oğluyla bir Reklam filminde oynamıştı. 2014'te iş adamı Bedri Güntay ile evlenen Pelin Karahan, aynı yıl oğlu Ali Demir'i dünyaya getirmişti. Ünlü oyuncunun şimdi de ikinci bebeğine hamile olduğu ortaya çıktı. 

Pelin Karahan Kimdir?

6 Ekim 1984 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Tam adı Vildan Pelin Karahan’dır. Anne ve babası Pelin Karahan henüz bir yaşındayken boşandılar. İlk öğrenimini Ankara Arı Koleji'nde tamamladı.

Orta öğreniminin İlk bölümünü Ankara Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Diğer bölümünü ise İzmir Ödemiş İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Aynı yıl Ankara Polis Koleji'ni kazandı fakat yapamadı. Lise öğrenimini Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesi'nde tamamladı.

KARİYERİ
Üniversite eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Turizm Otel İşletmeciliği bölümünde tamamladı. Pelin Karahan öğrencilik yıllarında oldukça sosyaldi. Dansa ve oyunculuğa yeteneği vardı. Çalışmak için geldiği İstanbul’da ek iş olarak yapmak için Erberk Ajans'a kaydoldu. Kaydolduğu bu ajans aracılığı ile Çağan Irmak yönetmenliğinde Demirdöküm reklamında oynadı.

Ardından Yedigin, Coca Cola, Ülker Royal Golf, Carrefour, Penti, Kit Kat, İpana ve Komili Şampuan gibi markaların reklamlarında oynadı. 2007 yılında Kanal D’de yayınlanan 'Kavak Yelleri' dizisinin seçmelerini kazandı ve Aslı karakterine can vererek başrol oynadı. Bu dizi ile adeta yıldızı parladı, dizi tam dört sezon sürdü. 2012 yılında Star Tv’de yayınlanan 'Muhteşem Yüzyıl' adlı dizide Mihrimah Sultan karakterini canlandırdı.


ÖDÜLLER ALDI
2015 yılında ATV’de yayınlanan 'Yeter' adlı dizide Aylin karakterine can vererek başrol oynadı. Ayrıca 'TRT Okul kanalında Bir Evde' adlı hayvan programını sundu. 2011 yılında Medya ve Sanat Ödülleri 'En Başarılı Bayan Dizi Oyuncusu' (Kavak Yelleri) ve 2015 BIAF Beirut İnternational Awards Festival 'En İyi Kadın Oyuncusu' (Muhteşem Yüzyıl) ödüllerini almaya hak kazandı.

2011 yılında pilates öğretmeni Erdinç Bekiroğlu ile evlendi. Fakat evlilikleri sürdüremediler ve 2013 yılında boşandılar. 24 Haziran 2014 tarihinde iş adamı Bedri Güntay ile hayatlarını birleştirdiler. 27 Aralık 2014 tarihinde Ali Demir adında bir oğulları oldu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.