Podyuma çıkmak istiyor

Dizi oyuncusu Nesrin Cavadzade gelen modellik tekliflerine sıcak baktığını ve podyuma çıkmak istediğini söyledi.

23 Mayıs 2018 Çarşamba 17:36
Podyuma çıkmak istiyor






Podyuma çıkmak istiyor

    Dizi oyuncusu Nesrin Cavadzade gelen modellik tekliflerine sıcak baktığını ve podyuma çıkmak istediğini söyledi.Son dönemde oynadığı dizi ve sinema projeleriyle konuşulan Nesrin Cavadzade’ye modellik teklifleri geliyor. Konuya sıcak bakan Nesrin Cavadzade, “Podyuma çıkarım” dedi.

   

   Şu sıralar ‘Bizim Hikaye’ dizisinin Tülay’ı olarak ekranlar boy gösteren Nesrin Cavadzade’ye modellik teklifleri yağıyor.Milliyet'ten Sercan Kısmet'in haberine göre; Yurt dışındaki bazı markaların tanıtımları için teklif alan Nesrin Cavadzade şöyle konuştu: “İlk zamanlar çok şaşırmıştım. Daha sonra böyle tekliflerin gelmeye devam etmesi, beni mutlu etti.Sevdiğim bir markanın tanıtımı için podyumda olurum. Teklifleri değerlendireceğim."

   NesrinCavadzade, ayrıca başrolünü oynadığı İspanyol yapımı, ‘El Desentierro’ filminin, eylül ayında düzenlenecek San Sebastian Film Festivali’ndeki prömiyeri için şimdiden hazırlanmaya başladı.35 yaşındaki oyuncu, üç ay sonra gerçekleştirilecek tören için yoğun set programına rağmen spor yapmayı aksatmıyor.  

Nesrin Cavadzade kimdir?

    Nesrin Cavadzade, Bakü'de doğdu ve Türkiye'ye 11 yaşında geldi. Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünden mezun olduktan sonra 2 yıl boyunca Şahika Tekand Studio Oyuncuları'nda oyunculuk üzerine eğitim aldıÜniversiteden sonra "Yersiz Yurtsuz" dizisinde başrolü üstlenerek televizyon dünyasına adım attı ve projeden hemen sonra aynı zamanda dizinin de yönetmeni olan Cemal Şan'ın ünlü Aşk Üçlemesinin ikinci filmi olan "Dilber'in Sekiz Günü"nde başrolde yer aldı. Bu filmdeki rolüyle Erzurum, Bursa ve Ankara Film Festivalleri'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödüllerina layık görüldü.2012 yılında "Ağır Roman"ın televizyon uyarlaması olan "Ağır Roman Yeni Dünya" dizisindeki Kara Leyla rolüyle yer aldı. Dizi uzun soluklu olmasa da oyuncu, canlandırdığı karakterle dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.Daha çok sinema oyunculuğuyla anılmak istediğini vurgulayan ve kariyeri sinemadaki başarılarıyla öne çıkan oyuncu 2014 yılında da bu başarısını sürdürdü. Kutluğ Ataman'ın son filmi Kuzu, Erol Mintaş'ın ilk uzun metrajı Annemin Şarkısıve Çanakkale Harbini anlatan Son Mektup 'ta yer alan oyuncu Kuzu ile 51. Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü kazandı.

Son Güncelleme: 23.05.2018 14:45
Anahtar Kelimeler:
Nesrin Cavadzade
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.