Poyraz Karayel yeni sezon başlıyor

Poyraz Karayel yeni sezon 63. bölüm ile bu akşam ekrana gelmeye hazırlanıyor..

12 Ekim 2016 Çarşamba 15:14
Poyraz Karayel yeni sezon başlıyor






Poyraz Karayel yeni sezon 63. bölüm fragmanları ile bu akşam ekrana gelmeye hazırlanıyor. Poyraz'ın ölümünü kabullenemeyen Meltem ve Ayşegül büyük acılar çekiyor. Poyraz Karayel 63. yeni sozon ilk bölümde Ayşegül Poyraz'ı unutmak için başka biri ile evlenme kararı alıyor.

https://youtu.be/6zrwgMOiMBk


Takipçileriyle 63'üncü randevusuna çıkacak olan Poyraz Karayel'de olaylar şöyle gelişecek: Poyraz Karayel’in ölümünün üzerinden iki yıl geçmiştir. Poyraz’ın yokluğu en başta Ayşegül olmak üzere herkesi derinden sarsmış, hayatlarını altüst etmiştir. Evlatlarını peş peşe yitiren Bahri Umman artık daha katı biri olmuş, keskin kararlar vermektedir. Zülfikar ise ağabeyinin öldüğüne bir türlü inanmayan, bu takıntısı hem ilişkilerini hem de sağlığını tehdit eden Meltem için endişelidir.

Poyraz’ın yokluğunda dibe vuran Ayşegül, karanlık günleri Çınar Saygıner’in sabırla uzattığı eli tutarak atlatmaya çalışmaktadır. İkili evliliğe doğru ilerlerken Çınar'ın ağabeyi Yavuz da kendi işleri için Bahri ve Sadreddin’le ortak olmaya karar verir. Anneleri Nevra ise, bir mafya ailesiyle dünür olmaktan memnun değildir. Çınar ve Ayşegül’ün uğradığı saldırı endişelerini körükler. Ancak, her şeye rağmen Çınar ve Ayşegül, hayatlarının en önemli kararını vermiş, yepyeni bir hayata başlamak üzeredirler...
Son Güncelleme: 12.10.2016 17:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.