Rasim Ozan Kütahyalı, Hakan Ural'dan zor kurtuldu

Her ünlüye sataşmaktan, hakaret etmekten sık sık başı derde giren Razim Ozan Kütahyalı, bu kez sert kayaya çarptı. Hakan Ural'a hakaret ettiği ne sürülen R.O.Kütahyalı gece yarısı kanalı terketti...

02 Eylül 2015 Çarşamba 08:55
Rasim Ozan Kütahyalı, Hakan Ural'dan zor kurtuldu






Rasim Ozan Kütahyalı, Hakan Ural'dan zor kurtuldu

Magazin dünyasının ünlü ismi Hakan Ural, kendisine sosyal medyada sataşan Rasim Ozan Kütahyalı'yı fena benzetti. Hakan Ural'ın Beyaz Tv'ye geleceğini öğrnen Rasim Ozan Kütahyalı ortalıktan kayboldu. Polis ve özel güvenlik ekipleri kanal önünde yoğun güvenlik önlemi aldı.

RASİM SENİ RİVA'YA GÖTÜRECEĞİM

Rasim Ozan Kütahyalı, Hakan Ural’la yaşadığı tartışmayı ‘Derin Futbol’ programına taşıdı. Programın diğer yorumcusu Ahmet Çakar, Ural’ın "Rasim seni Riva'ya götüreceğim. El ele dolaşacağız" yazısı için ‘Buradan onu kınıyorum" derken, söz alan Kütahyalı ‘’Bu adamı tekrar meşhur etmeye gerek yok’’ demesi olayları kızıştırdı. Bunun üzerine Ural, polislerin yoğun önlem aldığı Beyaz TV’yi bastı. Ural’ı Sinan Engin karşılarken Kütahyalı Hakan Ural'ın geliş haberi üzerine ortadan kayboldu. Gece boyunca sosyal medyada tek twit atmayan Kütahyalı'nın Hakan Ural'a yönelik hakarete varan sözleri her iki ünlünün takipçilerini de hayrete  düşürdü.
Son Güncelleme: 02.09.2015 08:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet ünlü 2015-09-02 11:14:46

rasim noldu laaayn. hakan ural delikanlı adam, senin gibi boş boş konuşmaz senin de heykelini dikecekler fakat dansöz elbisesinin rengine karar verememişler rasim