Recep İvedik 5 Vizyona giriyor

Türk Sinemasının en çok izlenen filmine imza atan Şahan Gökbakar,Recep İvedik 5 ile karşımızda.

16 Ocak 2017 Pazartesi 07:49
Recep İvedik 5 Vizyona giriyor







Recep İvedik 5 Vizyona giriyor

Türk Sinemasının en çok izlenen filmine imza atan Şahan Gökbakar,Recep İvedik 5 ile karşımızda.
  16 Şubat’ta vizyona girecek film şimdiden hayranları tarafından merakla beklenmeye başladı.Filmin yönetmenliğini  Togan Gökbakar üstlenirken, renkli ve çok konuşulacak senaryosunu ise Şahan Gökbakar ve Togan Gökbakar birlikte kaleme aldı. İstanbul, Antalya ve Üsküp’te çekilen filmde başrol oyuncusu Şahan Gökbakar’a, Orkan Varan ve Deniz Ceylan eşlik ediyor.
   Vizyona girecek filmin konusu ise şöyle.Recep İvedik mahalle sakinlerinden İsmet’in ailesine taziye ziyaretinde bulunduğu sırada eşinin düştüğü zor duruma üzülerek dostunun geride bıraktığı son görevini yerine getirmek üzere yola çıkar. Bu yolcuğun kısa süreceğini hayal eden Recep, genç sporculardan oluşan Milli Takımı yurtdışındaki bir spor organizasyonuna götürdüğünü fark ettiğinde artık geri dönüşü olmayan bir macera başlamıştır.

  Spor organizasyona katılacak ekibin talihsiz olay sonucu işler karışırken Recep kontrolü eline alır. Kazanmaktan başka bir çaresi olmadığına inanan Recep; olayları kendi yöntemleriyle çözmek isteyince ise ortaya eğlenceli olaylarla bezenmiş eşsiz bir komedi çıkar.
 

http://<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/3TpBMUQfSOU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>




 
Son Güncelleme: 16.01.2017 08:09
Anahtar Kelimeler:
Recep İvedik 5
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.