Reyhan Karaca konseri, Suudi Arabistan Kralının yasına takıldı

KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Reyhan Karaca konseri Suudi Arabistan Kralı'nın ölümünden dolayı Türkiye'de 1 günlük yas ilan edilmesi nedeniyle ertelendi. Büyükşehir Belediyesi'nin ocak ayı kültür...

24 Ocak 2015 Cumartesi 11:36
Reyhan Karaca konseri, Suudi Arabistan  Kralının yasına takıldı






KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Reyhan Karaca konseri Suudi Arabistan Kralı'nın ölümünden dolayı Türkiye'de 1 günlük yas ilan edilmesi nedeniyle ertelendi.
Büyükşehir Belediyesi'nin ocak ayı kültür sanat faaliyetleri çerçevesinde Türk Pop Müziği'nin ünlü isimlerinden Reyhan Karaca bugün konser vermek üzere Kayseri'ye gelecekti. Bugün saat 19.30'da Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde yapılacak olan konser 'Yas' nedeniyle ertelendi. Suudi Arabistan kralının ölümünden dolayı Türkiye'de bugün için 1 günlük yas ilan edilmesi nedeniyle ertelenen konser daha sonra belirlenecek olan tarihte verilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.