Rihanna yumurtalarını dondurmayı planlıyor

Ünlü şarkıcı Rihanna yumurtalarını dondurmayı planladığını açıkladı.

04 Mayıs 2018 Cuma 14:43
Rihanna yumurtalarını dondurmayı planlıyor






Rihanna yumurtalarını dondurmayı planlıyor

    Ünlü şarkıcı Rihanna yumurtalarını dondurmayı planladığını açıkladı.Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, Vogue dergisinin Haziran sayısı için kamera karşısına geçti. Mert Alaş'ın çektiği fotoğraflar, sosyal medyanın gündemindeydi.

   Barbadoslu şarkıcı Rihanna, Vogue’un haziran sayısı için kamera karşısına geçti. Dergiye kapak olan Rihanna’nın fotoğraflarını Mert Alaş ve Mac Piggott çekti. Ünlü şarkıcı, çekimlerde Dolce & Gabbana, Stella McCartney, Chanel ve Michael Kors Collection’dan tasarımlar giydi.

   Müziğe bir süredir ara veren, kendini moda dünyasına bırakan, art arda gerek Fenty markası için gerek dünyaca ünlü markalar için koleksiyonlar hazırlayan Rihanna, aynı zamanda beyaz perdede de adından söz ettiriyor. Gelecek hafta Ocean’s 8 filminin gösterime girecek olmasından ve bir reggae albümü hazırlığı yapmaktan dolayı da heyecanlı olan 30 yaşındaki şarkıcı, dergiye çarpıcı açıklamalarda bulundu.

   Son zamanlarda aldığı kilolardan dolayı eleştiri oklarına hedef olan Rihanna, her ne kadar bu konu hakkında çok yazılıp çizilse de hiçbirini takmadığını açıkladı. “Artık 20'li yaşlarında bir kız değilim. Victoria's Secret modeli gibi görünmek gibi bir çabam da yok. Vücudumun her haliyle mutluyum” diyen ünlü şarkıcı müziğe de sevgilisi Suudi milyarder Hassan Jameel yüzünden ara verdiğini açıkladı: “Jameel ile güzel bir ilişkimiz var ve Jameel ile daha fazla zaman geçirebilmek için müzik dünyasından uzaklaştım.”

   

   Rihanna’ya bebek sahibi olup olmadığıyla ilgili de sorular soruldu. Bir gün bebek sahibi olmak istediğini belirten şarkıcı, 30 yaşına girdikten sonra doğurganlıkla ilgili daha fazla düşünmeye başladığını ve yumurtalarını dondurabileceğini vurguladı.

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
Rihanna
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.