Rıza Zarrab, yalısını kuşlardan bile kıskanmış

Amerika'da çıkarıldığı mahkemede Türkiye aleyhine tanık olarak kullanılan Rıza Zarrab'ın 60 milyon dolarlık yalısının çatısını kuşlardan bile kıskandığı ortaya çıktı. Zarrab, kuşların yalıya kirletmemesi için aldığı özel önlem görenleri hayrete düşürdü.

07 Aralık 2017 Perşembe 15:39
Rıza Zarrab, yalısını kuşlardan bile kıskanmış






Rıza Zarrab, yalısını kuşlardan bile kıskanmış


Amerika'da çıkarıldığı mahkemede önce sanık sonra tanık olarak ifade vermeye başlayan ve Türkiye'yi karalayan ifadeleri ile gündeme gelen Rıza Zarrab'ın, bu ülkeye kaçmadan önce satın aldığı 60 milyon  dolarlık yalısını kuşlardan bile kıskandığı ortaya çıktı. Ünlü sanatçı Ebru Gündeş'in bir süre kaldığı yalıyı kuşlardan korumak için çatıya tel dikenler gerdirdiği görüldü.

EBRU GÜNDEŞ EVE YAKIN KORUMASI İLE GİRDİ

Boşanma kararı aldığı Rıza Zarrab'ın kendisine hediye ettiği ikiz yalılardan taşınma kararı alan Ebru Gündeş evi yavaş yavaş boşaltmaya başladı. Kendi eşyalarını alıp Zarrab'a ait eşyaları yalıda bırakan Ebru Gündeş'in ikiz yalılarında dün taşınma hazırlıkları yapıldı. Evi bekleyen bir koruma ve iki üç temizlikçi ve hizmetçinin girip çıktığı eve bir ara Ebru Gündeş'in yakın koruması da girerken görüntülendi. Evde korumaların halen olması sebebiyle henüz tam olarak taşımadığı ve camı çerçeveyi kapatıp isleri ile ilgilendiği öğrenilen Ebru Gündeş'in tam olarak ne zaman taşınacağı bilinmiyor. Geçirdiği çalkantılı günlerde annesini de yanına alan ve destek gören Ebru Gündeş sessizliğe bürünen yalıda görüntülenmemek için yoğun çaba sarf ettiği öğrenildi.

Yalı'da martılara önlem

Kanlıca'da bulunan iki yalıyı sahip olduğu ilk günlerde nazar boncuğu takan ve halen boncukların takıldığı yerde durduğu gözlenen yalılara ciftin yaşarken martıların konmaması icin tel döşediği gözlendi. Yalının çatısına konan kuşları uzak tutmak için alınan önlemlerden tel dikenler objektiflere yansıdı. Bu arada Zerrab'ın eşi Ebru Gündeş'in yata rahat inip binmesi için  tarihi yalıya yaptırdığı açılık kapanır otomatik  iskele ilk kez objektiflere yansıdı.

Anahtar Kelimeler:
Ebru GündeşRıza Zarrab
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.