Rol alabilmek için ilişkiye girmiş!

  Oyuncu Charlotte Kirk filmlerde rol almak için ilişkiye girdiği ortaya çıktı.

18 Mart 2019 Pazartesi 08:30
Rol alabilmek için ilişkiye girmiş!






Rol alabilmek için ilişkiye girmiş!

    Oyuncu Charlotte Kirk filmlerde rol almak için ilişkiye girdiği ortaya çıktı.26 yaşındaki oyuncu Charlotte Kirk'ün, 2013 yılında henüz 19 yaşındayken Hollywood filmlerinde rol alabilmek için Warner Bros'un patronu Kevin Tsujihara ile ilişkiye girdiği ortaya çıktı.Hollywood, yepyeni bir skandalla çalkalanıyor.

   İngiliz oyuncu Charlotte Kirk'ün, filmlerde rol alabilmek için Warner Bros'un patronu Kevin Tsujihara ile ilişkiye girdiği ortaya çıktı.Gündeme bomba gibi düşen olay, 26 yaşındaki oyuncu ile evli iş insanı Kevin Tsujihara arasındaki mesajlaşmaların ortaya çıkmasıyla gündeme geldi. 

   2013 yılına ait mesajlarda, o yıllarda henüz 19 yaşında olan Charlotte Kirk, 54 yaşındaki Kevin Tsujihara'ya "Çok meşgulsün ve hiç vaktin yok biliyorum ama motelde seninle ilişkiye girerken bana yardımcı olabileceğini söylemiştin. Şimdi beni böyle görmezden gelmen kendimi kullanılmış hissetmeme neden oluyor" diyor. Tsujihara ise, "Böyle hissetmene üzüldüm. Richard seninle bu akşam iletişime geçecek" şeklinde yanıt veriyor. Ortaya çıkan diğer mesajlarda, "Richard" diye bahsedilen kişinin, Warner Bros'a ait New Line şirketinde prodüksiyon bölümünün başındaki Richard Brener olduğu anlaşılıyor.

   Kirk bu mesajlaşmalardan sonra Warner Bros'un yapımcılığını üstlendiği 2016 yapımı How to Be Single ve 2018 yapımı Ocean’s 8 filmlerinde küçük roller alıyor. Charlotte Kirk, İngiliz Daily Mail gazetesine konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Yanlış seçimler yaptım ve bunun üzüntüsünü yaşıyorum. Ancak hatalarım bana çok şey öğretti ve büyüdüm. Hem insan olarak, hem kadın olarak hem de profesyonel bir oyuncu olarak büyüdüm." diye konuştu. 

   Kirk sözlerine şöyle devam etti: "Bu olaylar tam altı yıl önce, 2013 yılında yaşandı. O zamanlar 19 yaşındaydım. Genç ve tecrübesizdim. Los Angeles'a yeni gelmiştim ve çok saftım." Warner Bros'un 54 yaşındaki patronu Kevin Tsujihara ile olan mesajlaşmaları kesinlikle kendisinin sızdırmadığını söyleyen Kirk, "Bu talihsiz olaydan beni sorumlu tutanlar olduğunu biliyorum ama kesinlikle yanılıyorlar" diye konuştu. 

   İngiltere'nin Kent şehrinde dünyaya gelen Charlotte Kirk, Hollywood filmlerinde rol almadan önce, tiyatro oyunlarında ve reklamlarda boy göstermiş. Charlotte Kirk, yaşananların onu yıldırmayacağını söyledi ve şöyle devam etti: "Bu benim oyunculuk kariyerimde bir tümsek. Bu olayların kariyerimi bitirmesine izin vermeyeceğim. Savaşmaya devam edeceğim."

(Posta)

Anahtar Kelimeler:
Charlotte Kirk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.