Sacit Aslan "Bülent Ersoy parasız kalıp,Nazan Şoray'ın elbisesini giydi"

 Mağazin yorumcusu Sacit Aslan ile sanatçı Bülent Ersoy arasındaki tatsız diyaloğ devam etti.

07 Aralık 2018 Cuma 09:36
Sacit Aslan "Bülent Ersoy parasız kalıp,Nazan Şoray'ın elbisesini giydi"






Sacit Aslan "Bülent Ersoy parasız kalıp,Nazan Şoray'ın elbisesini giydi"

   Mağazin yorumcusu Sacit Aslan ile sanatçı Bülent Ersoy arasındaki tatsız diyaloğ devam etti.Magazin yorumcusu Sacit Aslan, katıldığı magazin programında kendisine "Bitik" diyen Bülent Ersoy'a "Benimle karşı karşıya geldiğinde ağzını açamaz, hayatının yarasını veririm ona." dedi.

Aylar önce katıldığı magazin programında Bülent Ersoy'la tartışan magazin yorumcusu Sacit Aslan, Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Geçtiğimiz aylarda Bülent Ersoy ve Muazzez Abacı'nın verdiği konser sonrası saz ekibine hak ettikleri parayı vermediği yönündeki haberlerden dolayı tartışan Aslan, kendisine "Bitik" diyen Bülent Ersoy'un adını duyunca sinirlerine hakim olamadı.

   

   Tartışma sırasında kendisine "Bitik insan" diyen Bülent Ersoy'a sitem eden Sacit Aslan şöyle konuştu: "O birçok kelimeyi cümle içinde nerede kullanacağını bilmediği için hepsini birden bir yerde kullanıyor. İşin acı tarafı esas bitikliğine baştan ben şahidim. Ondan zaten bu rahatsızlık. Yani birinin tahta bavulla Bebek Maksim'in kapılarına geldiği, birinin terlikle benim ofisimde oturduğuna şahidim. Bu arkadaş (Bülent Ersoy) bu bitikliği söylerken öyle anlar vardır ki hayatında elbisesiz kaldığı için Nazan Şoray'ın elbisesini giydi.Düşmez kalkmaz bir Allah vardır. İnsanın ne olup ne olmayacağını Allah bilir. Benim şu an bankada 8-10 milyon param olsa bu benimle böyle konuşabilir mi? Yine de konuşamaz. O televizyonlar ekranlarda o fiyakayı yapıyor.Sizi şerefimle temin ederim karşı karşıya caddede gelelim 'a' deme şansı yok, diyemez. Dediği zaman hayatının yarasını veririm ona. Kapalı odaya onunla gireriz konuşuruz. Oradan çıkarken de yiğit olan ne konuşulduğunu kendi söyler."

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Bülent ErsoySacit Aslan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.