Sarah Kohan aşkını itiraf etti;  "Senin için deliriyorum."

 Ünlü model Sarah Kohan aşkını sosyal medya üzerinden itiraf etti.

16 Ekim 2018 Salı 08:59
Sarah Kohan aşkını itiraf etti;  "Senin için deliriyorum."






Sarah Kohan aşkını itiraf etti;  "Senin için deliriyorum."

   Ünlü model Sarah Kohan aşkını sosyal medya üzerinden itiraf etti.İngiltere Premier Ligi ekiplerinden West Ham United'ın formasını giyen Chicharito lakaplı Javier Hernandez'in, yeni sevgilisi Sarah Kohan Instagram'dan yaptığı paylaşımla olay oldu.

   Sarah Kohan paylaşımına, "Senin için deliriyorum." notunu ekledi.İngiltere Premier Ligi ekiplerinden West Ham United forması giyen Chicharito lakaplı Javier Hernandez'in yeni sevgilisi Sarah Kohan paylaşımlarıyla sosyal medya takipçilerini büyüledi.

   Bir süredir birlikte olan ikili, aşklarını resmi Instagram hesaplarından bir kez daha ilan etti. 23 yaşındaki Avustralyalı model, Chicharito'yla dudak dudağa öpüşürken çekilen bir fotoğraflarını paylaşarak altına "Senin için deliriyorum." mesajını yazdı.

   Instagram'da 1,2 milyon takipçisi bulunan Kohan, verdiği cüretkar pozların yanı sıra gezginliğiyle de biliniyor. 

   Harvard Üniversitesi'nde hukuk okurken dünyayı turlamaya karar veren model, bunun için eğitimini dondurmaya karar vermişti.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Sarah Kohan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.