Şarkıcı Yalın, EXPO 2016'ya 'kauçuk' ağacı dikti

ANTALYA, () - BESTECİ, söz yazarı ve şarkıcı Yalın, EXPO 2016 Sergi alanındaki ünlüler ormanına 'Kauçuk' ağacı dikti. Proje sunumunu izleyen Yalın, "Proje muhteşem, kocaman" yorumunu yaptı, herkesin destek olması gerektiğini...

29 Ağustos 2015 Cumartesi 16:02
Şarkıcı Yalın, EXPO 2016'ya 'kauçuk' ağacı dikti






ANTALYA, () - BESTECİ, söz yazarı ve şarkıcı Yalın, EXPO 2016 Sergi alanındaki ünlüler ormanına 'Kauçuk' ağacı dikti. Proje sunumunu izleyen Yalın, "Proje muhteşem, kocaman" yorumunu yaptı, herkesin destek olması gerektiğini söyleyerek meslektaşlarına çağrıda bulundu.
'Zalim', 'Ellerine sağlık' şarkılarıyla gençlerin hayranlığını kazanan, besteci ve söz yazarı şarkıcı Yalın, konser için Antalya'ya geldi. EXPO 2016 Antalya Ajansı'nın ünlüler ormanına ağaç dikme davetini kabul eden popçu, Aksu İlçesi'ndeki 1121 dönüm sergi alanına geldi. Yönetim binasına geçen popçuya, proje hakkında detaylı sunum yapıldı. Sunum sonrası alana geçen Yalın, dikeceği 'kauçuk' (Figus Rubiginosa) ağacının gövdesine isim tabelasını bağladı. Kürekle toprak atan Yalın, ilk can suyunu da verdi.
YALIN'DAN DESTEK ÇAĞRISI

Yalın, her insanın kalbine giden bir şeyler olduğunu, bunlar arasında çevre ve ağaçların bulunduğunu, herkesin bu konuya hassas olması gerektiğini söyledi. Gençliğinde ağaç ve doğayla ilgili kampanyaların içinde yer aldığını anlatan Yalın, şöyle dedi;
"Şarkıcılık yapmadan önce de bu tür organizasyonların içinde yer aldım. Okulda ağaç dikmeye gittim. Dediğim gibi kalbe giden yollardan biri olduğunu düşündüğüm içinde koşarak buraya geldim. Diktim, suladım artık size emanet" dedi. EXPO 2016 Antalya projesi için, "Proje muhteşem, kocaman" yorumunu yapan Yalın, şöyle konuştu:
"Zaten EXPO'nun burada olması çok önemli. Antalya'ya çok yarayacak. Antalya zaten çok güzel, daha da güzel olacak. Ağaç ve bahçe olduğu için de herkesin buna destek olması gerek. 25 bin ağaç dikilecekmiş buraya. Çok etkileyici. Ve EXPO bittikten sonra geride çok güzel bir eser bırakacak burası. Herkesin desteğini bekliyoruz."
EXPO 2016 Antalya Ajansı Tanıtım ve Halkla İlişkiler Direktörü Burak Katmer, ünlü popçuya katkısından dolayı sembol çiçek şakayık takdim etti.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.