Seda Akgül bacak hareketiyle takipçilerini şaşırttı....

Güzel sunucu Seda Akgül sosyal medyadan yaptığı hareketle takipçilerini şaşırtmaya devam etti.

13 Aralık 2018 Perşembe 08:18
Seda Akgül bacak hareketiyle takipçilerini şaşırttı....






Seda Akgül bacak hareketiyle takipçilerini şaşırttı.

     Güzel sunucu Seda Akgül sosyal medyadan yaptığı hareketle takipçilerini şaşırtmaya devam etti.Cesur paylaşımlarıyla gündeme gelen ünlü sunucu Seda Akgül, sınırları zorlayan bacak hareketiyle yine adından söz ettirmeyi başardı.Zaman zaman yaptığı açıklamalarla ve sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla çok konuşulan ünlü sunucu Seda Akgül, bacak hareketiyle takipçilerini şaşırttı.

 

   Instagram hesabından bacağını ilginç şekilde açtığı anın fotoğrafını paylaşan Seda Akgül, takipçilerinin ağzını açık bıraktı. Akgül paylaşımına, "Akşama yemekte ne var sizce" notunu yazdı. Akgül'ün paylaşımına takipçileri de sessiz kalmadı. Akgül'ün bir takipçisi paylaşıma, "Seda hanım ne kadar esnek olduğunuz kanıtlamışsınız bravo." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Gündeme gelmek için her yolu deniyorsunuz tebrik ederim sizi." yorumunu yaptı.

 

    Instagram hesabının hikaye bölümünden fotoğrafını takipçileriyle paylaşan Akgül paylaşıma, "Yazdan kalan son günlerin tadı çıksın" notunu yazmıştı. Akgül'ün fotoğrafını kendi sosyal medya hesabından fotoğrafı paylaşa bir takipçisi paylaşıma, "47 yaşında bir kadın için çok gereksiz bir paylaşım olmuş bana göre" yorumunu yazmıştı. Başka bir takipçisi ise, "Seda hanım genç kızlara taş çıkartmışsınız maşallah." yorumunu yazmıştı.

Haberler

Son Güncelleme: 13.12.2018 06:13
Anahtar Kelimeler:
Seda Akgül
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.