Seks düşkünü kadın yattığı erkekleri yatakta fişlemiş

140 erkekle birlikte olmuş. Yattığı tüm erkekleri fişlemiş, yetinmemiş onlara bir de skor kartı hazırlamış. İngiltere ve İrlanda seks düşkünü kadını konuşuyor..

09 Kasım 2014 Pazar 14:14
Seks düşkünü kadın yattığı erkekleri yatakta fişlemiş






Seks düşkünü kadın yattığı erkekler için çetele tutmuş

İrlanda seks düşkünü kadının tuttuğu çeteleyi tartışıyor. 19 yaşından bu yana yattığı her erkeği fişleyen, erkeklerin gücü ve duygusal yaklaşımlarını not alan kadının bir de performans karnesi hazırladığı ortaya çıktı. Dublin'de yaşayan Sandy Nardo'nun 30 ayrı ülkeden fişlediği erkeklerin kimlikleri de yayınlandı

SKOR KARTI YAPMIŞ

Seks düşkünü kadın, yattığı 140 erkeğin performansları için skor kartı tuttu.
İrlanda'nın başkenti Dublin'de yaşayan Sandy Nardo isimli kadın, 19 yaşından beri yattığı erkeklerin cinsel performanslarını not aldı. Mirror gazetesinde yer alan habere göre, 53 yaşındaki kadın bugüne kadar yattığı tüm erkekleri tuttuğu skor kartı sayesinde hatırlıyor.

BENİ HEPSİ KADIN YAPTI
Sandy Nardo birlikte olduğu 140 erkeği, duygusal durum, seks veya öpüşme, dış görünüş, ödeme gücü ve sevişme süresi kategorilerine göre değerlendirdi.


Seks düşkünü olduğunu itiraf eden Nardo, "Hepsini hatırlamak istiyordum, en kötü olanları bile. Yaptığımdan hiç pişmanlık duymuyorum. Tüm dünyayı gezdim ve 30'dan fazla ülkede erkeklerle birlikte oldum. Bütün bu tecrübeler beni bugün olduğum kadın yaptı." diye konuştu.
Son Güncelleme: 16.07.2017 22:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.