Selami Şahin'in kızı İrem'in siyahi sevgilisi ortalığı karıştırdı

Ünlü şarkıcı Selami Şahin'in kızı İrem Şahin, Oliver Tambo adlı siyahi yabancıyla verdiği samimi pozlar ortalığı karıştırdı. Baba Şahin kızına ateş püskürdü..

11 Nisan 2019 Perşembe 18:47
Selami Şahin'in kızı İrem'in siyahi sevgilisi ortalığı karıştırdı






Selami Şahin'in kızı İrem'in siyahi sevgilisi ortalığı karıştırdı


Şarkıcı Selami Şahin'in kızı İrem Şahin'in siyahi aşkı ile görüntüleri ailenin tepkisine neden oldu. Sevgilisi Oliver Tambo ile samimi görüntülerini paylaşan İrem Şahin'e ünlü şarkıcı basasından tepki geldi.


Özel bir üniversitede öğretim olan Oliver Tambo adlı siyahi ile aşk yaşayan şarkıcı Selami Şahin'in kızı İrem Şahin'in sosyal medyada dolaşan görüntüleri ortalığı karıştırdı. SnobMagazin.com'un haberine göre şarkıcı Selami Şahin'in 23 yaşındaki kızı İrem Şahin gönlünü yabancı uyruklu Oliver Tambo'ya kaptırdı. Selami Şahin'in bu ilişkiye onay vermediği iddia edildi.

ÖZEL BİR ÜNİVERSİTEDE ÖĞRETİM ÜYESİ

Gösteri dünyasının ünlü isimlerinin kendileri kadar çocukları da merak konusu oluyor. Sinema, televizyon, müzik ve sahne camiasındaki bazı ünlülerin çocukları en az onlar kadar ünlüyken, bazıları ise gözlerden uzak yaşıyor. Kimi kameralar önünde büyüyor, kimi ise objektiflerden uzak bir hayat sürüyor. Selami Şahin'in 23 yaşındaki kızı İrem Şahin kalbini yabancı uyruklu Oliver Tambo'ya kaptırdı. İddiaya göre; Selami Şahin ile eşi Didem Şahin, kızlarının, özel bir üniversitede öğretim üyesi olan Oliver Tambo ile ilişkisine karşı olduğu öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
Selami Şahinİrem Şahin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.