Selen Görgüzel Alkan'dan, iddialı paylaşım!

 Sosyal medya paylaşımları ile adından sıkça söz ettiren Selen Görgüzel Alkan yine cesur poz verdi.

18 Ekim 2018 Perşembe 08:34
Selen Görgüzel Alkan'dan, iddialı paylaşım!






 Selen Görgüzel Alkan'dan, iddialı paylaşım!

   Sosyal medya paylaşımları ile adından sıkça söz ettiren Selen Görgüzel Alkan yine cesur poz verdi.Paylaşımlarıyla adından söz ettiren Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel Alkan, cesur fotoğrafıyla kendine hayran bıraktı.

   Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel Alkan, paylaşımıyla takipçilerini kendine hayran bıraktı.

 

   Instagram hesabından paylaşım yapan Selen Görgüzel Alkan, yine adından söz ettirdi. Alkan'ın bir takipçisi paylaşıma, "Hamdi paylaşımları görünce ne diyecek acaba? Kıskançık krizine sokacaksınız adamı." yorumunu yaptı.

   Başka bir takipçisi ise, "Değişmeyen tek şey sizin her fotoğrafta bir öncekinden daha güzel çıkmanız" yorumunu yaptı.Hamdi Alkan eşinin cesur paylaşımlar yapmasına izin vermesi eleştirilerine cevap vererek, "Kadın spor yapıyor, sağlıklı görünüyor. Verdiği fotoğrafın anlamı çok açık: Spor yapan, sağlıklı, dinç bir anne. Ne yapayım gidip eşimin, kızımın saçlarını mı yolayım? Böyle mi mutlu olacaksınız? Hayır, bunu yapmayacağım. Dünya yeterince kötü." demişti.

Haberler

Son Güncelleme: 18.10.2018 05:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.