"Seren Serengil evli erkeklerle birlikte oldu"

 Beyaz Tv'de yayımlanan "Söylemezsem Olmaz" programında gazeteci Ali Eyüpoğlu Seren Serengil ile ilgili açıklamalarda bulundu.

02 Ocak 2018 Salı 16:11
"Seren Serengil evli erkeklerle birlikte oldu"






"Seren Serengil evli erkeklerle birlikte oldu"

   Beyaz Tv'de yayımlanan "Söylemezsem Olmaz" programında gazeteci Ali Eyüpoğlu Seren Serengil ile ilgili açıklamalarda bulundu.Beyaz Tv'nin sevilen magazin programı yorumcusu Nihat Doğan'ın Survivor'a katılmasıyla birlikte 'Söylemezsem Olmaz' programında yerine geçen isimlerden biri de usta gazeteci Ali Eyüboğlu oldu. Programın bugünkü bölümünde yılın kazanan ve kaybeden ünlüleri konuşulurken konu Seren Serengil ve Gülben Ergen'e geldi. Eyüboğlu konuyu değerlendirirken Seren Serengil için "Gülben Ergen'den daha temiz olsaydı Ergen, şu an sokağa çıkamaz hale gelirdi" dedi."Seren Serengil hiç kocasını aldattı mı?" sorusuna ise Eyüboğlu, "Seren Serengil evli insanlarla birlikte oldu, kendi itirafı var" açıklamasında bulundu. Sunucunun Serengil'in sevgilisinin evli olduğunu öğrendikten sonra ayrıldığını söylemesi ardından ise Eyüboğlu "Açıklamadığı evli isimler de var" cevabını verdi"

Süperhabertv

Son Güncelleme: 02.01.2018 17:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.