Seren Serengil'in saçları üzüntüden dökülmüş

Ünlü şarkıcı, ve magazin dünyası yorumcusu Seren Serengil son günlerde yaşadıkları için 'şov' diyenlere canlı yayında cevap verdi. Serengil, üzüntüden saçlarının döküldüğünü söyledi.

31 Ocak 2018 Çarşamba 09:31
Seren Serengil'in saçları üzüntüden dökülmüş






Seren Serengil'in saçları üzüntüden dökülmüş

Hapse girdi girecek derken pek çok kişinin 'Şov yapıyor' sözlerine maruz kalan 46 yaşındaki Seren Serengil, saç diplerini göstererek cevap verdi
Tedbir kararına rağmen Gülben Ergen hakkında konuşmaya devam ettiği gerekçesiyle 3 gün hapsine karar verilen Seren Serengil, Aile Mahkemesi hakimi tarafından gerekçeli karar henüz yazılmadığı için cezaevine giremedi.

'GADDAR OLMAYIN'

Ünlü şarkıcı, son günlerde yaşadıkları için 'şov' diyenlere canlı yayında cevap verdi.

Magazin yorumculuğu da yapan 46 yaşındaki Serengil, saç diplerini gösterip stres ve üzüntüden neler çektiğini, saçlarının döküldüğünü vurguladı. Seren Serengil, 'Gördünüz mü? Bunlar hep şov. Bütün saçlarım döküldü. Bu kadar gaddar olmayın. Ayıp artık gerçekten. Ben böyle dik durdukça da siz başka türlü yorumluyorsunuz işi...' dedi.
Öte yandan magazin gündemini meşgul eden bu olaydan sonra Gülben Ergen ilk kez paylaşım yaptı.

GÜLBEN'İN PAYLAŞIMI

Ergen, Einstein'ın, "Kişinin susması, her zaman söyleneni onayladığı anlamına gelmez.
Bazen canı aptallarla tartışmak istemiyordur" sözünü, "Adam haklı" notuyla paylaştı. Ergen'in paylaşımını takipçileri Serengil'e gönderme olarak yorumladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.