Serra Yılmaz'ın Türklükle ilgili sözlerine tepki yağıyor

Türkiye'ye gelen Anthony Bourdain, Serra Yılmaz'a konuk oldu. Türk olmakla ilgili sorular soran Bourdain ilginç bir cevap aldı.

09 Kasım 2015 Pazartesi 14:55
Serra Yılmaz'ın Türklükle ilgili sözlerine tepki yağıyor






Serra Yılmaz'ın Türklükle ilgili sözlerine tepki yağıyor

2005'te Travel Channel adlı TV kanalında "No Reservations" adlı bir TV serisi üreten Anthony Bourdain, Türkiye'ye geldi.

"TÜRK OLMAK BENİM HATAM DEĞİL"

Bourdain, Türk yemeklerini tadarken Serra Yılmaz'a " Türk olmak nasıl bir duygu? Türk olmayı tarif edebilir misin?" sorusu üzerine Serra Yılmaz, " Türk olmak benim suçum değil" cevabını verdi.

SERRA YILMAZ'A TEPKİ YAĞDI

Serra Yılmaz’ın cevabı Amerika’da yaşayan Türkler tarafından büyük tepki ile karşılandı. Serra Yılmaz’a özellikle Twitter üzerinden tepki yağdı. Kendisine verilen tepkileri kendisine ait yorumları ile eleştiren Yılmaz, bir süre sonra çareyi yorum yapanları engellemekte buldu.
Son Güncelleme: 09.11.2015 14:58
Anahtar Kelimeler:
Serra Yılmaz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.