Sesi kadar kıyafetleri de ön plana çıktı

Sanatçı Funda Arar İstanbul'da verdiği konserde giydiği birbirinden seksi kıyafetler geceye damgasını vurdu

08 Nisan 2018 Pazar 12:07
Sesi kadar kıyafetleri de ön plana çıktı






Sesi kadar kıyafetleri de ön plana çıktı

    Sanatçı Funda Arar İstanbul'da verdiği konserde giydiği birbirinden seksi kıyafetler geceye damgasını vurdu.Türk müziğinin başarılı yorumcusu Funda Arar, Kerki Production ve Solfej Organizasyon tarafından düzenlenen “Yoluma Düşen Şarkılar” turnesinin beşinci konserinde İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne aldı.

   18 yıllık sanat hayatında biriktirdiği şarkılardan derlediği repertuvarı ile Bostancı Gösteri Merkezi'nde sevenleri ile buluşan Funda Arar, turnenin beşinci konserinde de performansı ile müzikseverlerden tam not aldı. Biletleri günler öncesinden tükenen konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Funda Arar, turne boyunca oldukça güzel anılar biriktirdiğini, ''Yoluma Düşen Şarkılar'' ile birlikte Türkiye'yi karış karış gezmeye devam edeceklerini dile getirdi.

 

   

   İstanbul konserine Songül Sarpbaş imzalı üç farklı elbise ile çıkan Arar, bir muhabirin ''Moda Haftası asıl kapanışını bugün burada yapacak diyebilir miyiz?'' sözlerine ise tebessüm ederek ''Bence de böyle bir şey söylersek kimseyi gücendirmiş olmayız herhalde. Moda Haftası Funda Arar Bostancı Gösteri Merkezi defilesiyle kapanıyor. Şaka bir yana oldukça heyecanlıyım.

     Sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafların yanına sanatçı şu notu düştü; "Bugün burada olan ve heyecanımız ortak olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.'' yanıtını verdi. Pek şurup şeker bir konserdi. Gelen bütün misafirlerimize sonsuz sevgi ve saygımla."

Anahtar Kelimeler:
Funda Ara
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.