Sevgilim bana "Çiko" diyor

 Oyuncu Gupse Özay özel hayatı ile ilgili konuştu.

13 Kasım 2017 Pazartesi 08:47
Sevgilim bana "Çiko" diyor






Sevgilim bana "Çiko" diyor

   Oyuncu Gupse Özay özel hayatı ile ilgili konuştu.Kadın komedi oyuncularından Gupse Özay, senaryosunu yazıp ilk kez yönetmenlik denemesini yaptığı ‘Deliha 2'nin çekimlerini tamamladı. Yılmaz Erdoğan'ın Köyceğiz'deki platosunda çekilen film için 23 kilo alan oyuncu “Geceleri yiyerek kilo aldım. Ekmek ve tatlıya abanınca keyiften öldüm. Ama kısa sürede verebiliyorum. Zayıflamak bende kafada bitiyor, motive olunca, istediğin şeye odaklanınca zor değil” dedi.        

   Sevgilisi Barış Arduç'un bu duruma nasıl tepki verdiği sorusunu ise şöyle yanıtladı: “Kilolu kilosuz hiç fark etmez. İnsanın gözü enerjik baksın yeter. İşimin gereğini yaptığım için saygı duyuyor. O da kilo alsa, kilo verse ‘Helal olsun, motive olmuş' der saygı duyarım. Barış Deliha'yı çok seviyor, hatta ‘Çiko' diyor bu aralar bana.”

Sözcü

Son Güncelleme: 13.11.2017 08:55
Anahtar Kelimeler:
Gupse özay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.