"Sevgilimle vücut diliyle anlaşıyoruz"

Oyuncu Pamela Anderson sevgilsi ile vücut diliyle anlaştığını açıkladı

06 Şubat 2018 Salı 09:11
"Sevgilimle vücut diliyle anlaşıyoruz"






"Sevgilimle vücut diliyle anlaşıyoruz"

   Oyuncu Pamela Anderson sevgilsi ile vücut diliyle anlaştığını açıkladı.Bir dönemin efsane oyuncusu Pamela Anderson, Malibu'daki evinde çok yalnızlık çektiğini ve menopoza girdiğini açıkladı. 50 yaşındaki yıldız, kendisinden 18 yaş küçük sevgilisinin desteğine vurgu yaptı.Menopoza girdiği için bir ayurveda (Hindistan'da ortaya çıkan antik bir sağlık sistemi) doktoruyla görüştüğünü belirten Pamela Anderson, 32 yaşındaki futbolcu sevgilisi Adil Rami'nin menopoz sürecinde kendisine çok yardım ettiğini söyledi.

   Geçirdiği sıkıntılı süreçle ilgili konuşan 50 yaşındaki oyuncu, "Bir şeylerin değiştiğini biliyordum, tamamen bir değişim içindeydim. Çok duygusaldım, şairane yönüm ortaya çıkmaya başlamıştı. Karanlık ve rüya gibi günler geçirmeye başladım" dedi.Ünlü oyuncu, Adil Rami'nin kendisiyle ilk tanıştığında yaşına inanmadığını ve sürücü ehliyetini istediğini dile getirerek, "Bana '50 yaşında değilsin, 30 yaşındasın. Bu imkansız. Senden daha yaşlı görünen genç kızlar var, bu nasıl oluyor' dedi. Onun iyi bir ingilizcesi yok, benim de Fransızcam iyi değil. Vücut diliyle anlaşıyoruz" itirafında bulundu.Daha önce 3 defa evlenen Pamela Anderson, 8 aydır Adil Rami ile aşk yaşıyor. Geçtiğimiz mayıs ayında Monaco Grand Prix'te tanışan ikili, şu anda Marsilya'da yaşıyor.

Gazetevatan

Anahtar Kelimeler:
Pamela Anderson
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.