Sevgilisi güllerle adını yazdı

Şarkıcı Ebru Polat'ın, yakın zamanda başlayan yeni ilişkisi üzerine yaptığı paylaşımlar sosyal medyayı salladı

12 Temmuz 2017 Çarşamba 22:28
Sevgilisi güllerle adını yazdı






Sevgilisi güllerle adını yazdı
    Şarkıcı Ebru Polat'ın, yakın zamanda başlayan yeni ilişkisi üzerine yaptığı paylaşımlar sosyal medyayı salladı. Sevgilisinin yolladığı güllere "11. günümüz kutlu olsun aşkım" notunu yazdı.
    Güzel şarkıcı, henüz ilişkisinin 11. Gününde olmasına rağmen; sevgilisinin yaptığı jesti sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Fotoğraf dakikalar içinde binlerce beğeni ve yorum aldı. Sevgilisinin henüz kim olduğunu açıklamayan Polat, geçtiğimiz günlerde de bu tarz paylaşımlarda bulundu. "11. GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN AŞKIM" Polat, fotoğrafı "Bu güllerden kaç kg gül reçeli yapabiliriz acaba derken yakalanmışım...11. günümüz kutlu olsun Canım Aşkım... dünyanın en tatlı sevgilisi...beni her gün çok mutlu ediyorsun (Maşallah)" notuyla paylaştı.
haberler

Son Güncelleme: 12.07.2017 22:38
Anahtar Kelimeler:
Ebru Polat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.