Sevgilisi ile küvette poz verdi

Model Elif Aksu sevgilisi ile birlikte küvette poz verdi.

07 Kasım 2018 Çarşamba 07:12
Sevgilisi ile küvette poz verdi






   Sevgilisi ile küvette poz verdi

   Model Elif Aksu sevgilisi ile birlikte küvette poz verdi.Geçtiğimiz yıl sevgilisinin Ferrari'siyle kaza yapan ve daha sonra özel jetle kaçmaya çalışan Türk model Elif Aksu'nun, sevgilisiyle küvet pozu takipçileri tarafından çok konuşuldu.Geçtiğimiz sene Ibiza'da sevgilisinin Ferrari'sini parçalayan ve daha sonra özel jetle adadan kaçmaya çalışan Türk model Elif Aksu'nun sevgilisiyle küvet pozu sosyal medyayı salladı.

   Geçtiğimiz yıl Ibiza'da geçirdiği trafik kazasıyla pek çok ülkenin magazin gündeminde kendine yer bulan model Elif Aksu gönlünü Kevin Reichard isimli iş adamına kaptırmıştı. Reichard'ın Instagram hesabından yayınladığı fotoğraf sosyal medyayı salladı. İş insanı Kevin Reichard ile birliktelik yaşayan mankenin doğum günüydü. Reichard, sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı. Yayınladığı karelerde, sevgilisi Aksu ile yer aldığı küvet pozu olay oldu. İş adamının fotoğrafına yorum yağdı.

Elif Aksu kimdir?

1992 doğumlu Elif Aksu Türk asıllı Avusturyalı mankendir. 2017 yılında İbiza’da Suudi asıllı İngiliz erkek arkadaşı ile trafik kazası yapmış ve medyada gündeme gelmiştir. Kaza öncesi alkol aldığı ve kokain kullandığı belirtilen manken Elif Aksu polisten kaçmaya çalışmış ancak yakalanmıştır.

Tutuklanan ve ardından kefalet ile serbest bırakılan Elif Aksu model olarak moda dünyasının hatırı sayılır isimleri arasındadır.

Günümüze kadar Türkiye’de pek tanınmasa da sosyal medya üzerinden ve diğer haber sitelerinden sıkça ismini duyacağımız bir gerçektir.

Elif Aksu Viyana’daki Next Company ve Londra’daki Storm Models ve Tokyo’daki Cinq Deux ajansları ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Sakarya'nın merkez ilçesi Adapazarı'ndan Viyana’ya göç eden bir ailenin kızı olan Elif Aksu hayatını yurt dışında sürdürse de Türkiye'yi unutmuyor. Elif Aksu bayramda kuzenleriyle buluşmak için Sakarya'ya geliyor, fırsat buldukça da Galatasaray maçları için soluğu Seyrantepe'de alıyor. Bayramları kutluyor, Türkiye'de yaşanan pek çok olaya da sessiz kalmıyor.

Haberler

Son Güncelleme: 07.11.2018 04:15
Anahtar Kelimeler:
Elif Aksu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.