Sevgilisine dayak atan Hazım Körmükçü özür diledi

Kadına şiddetin son örneği magazin dünyasından geldi. Sunucu sevgilisi Zeynep Tandoğan'a şiddet uyguladığı iddialarıyla gündeme gelen Hazım Körmükçü, herkesten özür diledi

14 Haziran 2018 Perşembe 09:40
Sevgilisine dayak atan Hazım Körmükçü özür diledi






Sevgilisine dayak atan Hazım Körmükçü özür diledi


Günlerdir magazin dünyasının gündemini işgal eden dayak olayında, Hazım Körmükçü herkesten özür dileyerek suskun kalmayı tercih etti. 


Oyuncu Hazım Körmükçü evlilik hazırlığı yaptığı sunucu sevgilisi Zeynep Tandoğan'ı darp ettiği için hafta sonu karakolluk olmuştu. Körmükçü de, "Yüzümde görmüş olduğunuz izleri kendisi yapmıştır. Karakola gittiğimde ifade verdiğimde polis memurları kendisinin bana dava açtığını, şikâyetçi olduğunu söylediler ben de onun üzerine dava açtım" demişti.

İddialara göre Körmükçü, sevgilisini feci şekilde darp etti. Olayın medyaya yansımasından sonra Körmükçü'ye tepki büyük oldu. Hatasının farkına olduğunu belirten ünlü oyuncu, Zeynep Tandoğan'dan ve sevenlerinden özür diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.