Seydişehir'de konser skandalı: Serap Yenici'yi konser için davet ettiler....

10 Ağustos 2017 Perşembe 23:02
Seydişehir'de konser skandalı: Serap Yenici'yi konser için davet ettiler....






Seydişehir'de konser skandalı: Serap Yenici'yi konser için davet ettiler....


Konya Seydişehir ilçesinde düzenlenen Kalkınka Şöleni'nin son gününde sahneye çıkması beklenen Serap Yenici'ye 'Program çok uzadı' gerekçesiyle konser vermesi eklendi. Seydişehir Belediyesi'nin düzenlediği etkinliklere katılmak için İstanbul'dan gelen şarkıcı Serap Yenici 'İlçedeki etkinliklere davet edilen tek kadın sanatçıydım, hem davet ettiler, afişlerde adım fotoğrafım kullanıldı. Kadın sanatçı olduğum için tepki göreceğim endiyesi taşıdılar' diyerek tepkisini dile getirdi.



1-6 Ağustos tarihleri arasında Konya'nın Seydişehir ilçesinde düzenlenen Kalkınma Şöleni’nde çok sayıda sanatçı sahne aldı. Aralarında Coşkun Sabah'ın da bulunduğu erkek sanatçıların sahne aldığı etkinliklerin son gününde konser vermek için davet edilen Serap Yenici'ye şok uygulama. Belediye görevlilerinin, sahneye çıkmaya hazırlanan genç sanatçıya 'Program uzadı, vatandaşlar sıkıldı sahneye çıkmanız istenmiyor' diyerek konser vermesi engellendi.

İstanbul’dan uçakla önce Konya, ardından da Seydişehir’e gelen sanatçı Serap Yenici, etkinliklerin son gününde vereceği konsere çıkamasının engellennmesine tepki gösterdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan sanatçı Serap Yenici, ilk kez böyle bir şeyle karşılaştığını belirterek, “Her gittiğimiz beldede çok güzel karşılanır, ağırlanırız. Uçakla Konya'ya geldim ve Seydişehir'e geldim.
Belediye yetkilileri beni karşıladı ve otele yerleştirdi. Ancak ne yazık ki konsere çıkamadım. Beni hem davet ettiler, hem de afişlerde adımı kullandılar. Yanılmıyorsam kadın sanatçı olduğum için tepki göreceğim endişesi taşıdılar. Böyledir zihniyet olabilir mi?

Bana ödül töreni var uzayacak o yüzen siz sahneye çıkmayacaksınız denildi. O saatte ne yazık ki sahne bomboştu. Anlamsız bir gerekçe ile sahneye çıkamadım. Haklarımı arayacağım"dedi.
Daha sonra da Seydişehir Belediyesi yetkilileri yaşanan olay bizim hatamız telafi edeceğiz dediler. Bakalım zaman gösterecek”

Seydişehir Belediye Başkanlığı yetkilileri ise, yaşanan durumun organizasyon hatası ve eksikliğinden meydana geldiğini, herhangi bir kastın olmadığını ve bu durumu başka bir organizasyonda telafi edeceklerini söylediler.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.