Şeyma Subaşı nafakası için bakanlıktan ilk hamle

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı, süresiz nafaka konusuna el attı. Nafaka sisteminde köklü değişiklikler gelebilir...

30 Aralık 2018 Pazar 14:37
Şeyma Subaşı nafakası için bakanlıktan ilk hamle






Şeyma Subaşı nafakası için bakanlıktan ilk hamle


Kamuoyunda 'Şeyma Subaşı Nafakası' olarak bilinen süresiz nafaka sisteminde değişiklik geliyor. Yeni sevgilisi ile görüntülenen Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'dan ayrılık aşamasında süresiz ayda 125 bin TL nafaka alarak tarihe geçmişti.

Vatandaşlar arasında sık sıktartışmalara neden olan ve hakkında yüzlerce dava açılan süresiz nafaka sisteminde değişiklik gündemde. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı, konuyla ilgili çalışmalarına hız verdi.

CİDDİ BİR KONU

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, "ciddi anlamda ele alınması gerek bir konu" olarak nitelendirdiği nafaka sistemiyle ilgili yapılan çalışmanın Meclis'e sunulacağını söyledi.

ÇALIŞMALARDA SONA DOĞRU

Tüm tarafların memnun olacağı bir çalışmanın hazırlandığını belirten Bakan Gül, Aile Bakanlığı'nın da çalışmalarda sona yaklaştığını söyledi.

125 BİN LİRA AYLIK NAFAKA

Süresiz nafaka sistemi, magazin gündemini de oldukça yakından ilgilendiriyor. Öyle ki; Acun Ilıcalı'dan boşanan Şeyma Subaşı, aylık 125 bin lira nafaka alıyordu.

YENİ SEVGİLİSİYLE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Öte yandan Şeyma Subaşı, yeni sevgilisiyle Tulum sahillerinde görüntülenmişti. Magazin gündemine bomba gibi düşen olayda İsminin DJ Guido Senia olduğu öğrenilen adamın, evli ve çocuklu olduğu ortaya çıktı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.