Sibirya soğuğunda bikini show

Rusya'nın Batı Sibirya bölgesinde her sene düzenlenen bikinili kayak festivali bu sene yine renkli görüntülere sahne oldu.

17 Nisan 2018 Salı 13:54
Sibirya soğuğunda bikini show






Sibirya soğuğunda bikini show

   Rusya'nın Batı Sibirya bölgesinde her sene düzenlenen bikinili kayak festivali bu sene yine renkli görüntülere sahne oldu.Rusya'nın Batı Sibirya bölgesinde yer alan Grelka Fest adrenalin tutkunlarını bir araya getiriyor.

   Her geçen yıl katılımcı sayısının arttığı festivalde bu yıl yeni rekora imza atıldı.Toplam olarak 1525 kayak ve snowboard sever, bikini ve mayolarıyla kasabadaki Zelyonaya Dağı'ndan toplu iniş gerçekleştirdi.

    Giderek gelişmeye devam eden Şeregeş, turistler tarafından büyük ilgi görürken, Rus güzellerin de snowboard için en çok tercih ettiği yer.Festivalin katılımcıları ayrıca bölgedeki doğal güzellikleri yaşamak ve oksijen dolu hava almak için de geliyor.

   Şerengeş, adrenalin tutkunlarına da dünya standartlarına uygun parkurlar sunuyor.Süperhabertv'nin haberine göre  Şeregeş'te düzenlenen Grelka Fest etkinliğine turistlerin ilgisi yıldan yıla artıyor.

 

   Kasabada çeşitli etkinlikler ve özellikle genç turistlerin ilgisini çeken festivallerin düzenlenmesi de bunun nedenlerinden biri olarak görülüyor.

Anahtar Kelimeler:
Bikinili Kayak Festivali
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.