Sıla'ya sanat dünyasından destek geldi

Önceki gün Ahmet Kural tarafından darp edildiği iddiası ile savcılığa başvuran sanatçı Sıla'ya sanat dünyasından destek geldi.

02 Kasım 2018 Cuma 07:57
Sıla'ya sanat dünyasından destek geldi






Sıla'ya sanat dünyasından destek geldi

    Önceki gün Ahmet Kural tarafından darp edildiği iddiası ile savcılığa başvuran sanatçı Sıla'ya sanat dünyasından destek geldi.Ünlü isimler sosyal medya üzerinden Sıla'ya olan desteklerini açıkladılar.Ahmet Kural tarafından darp edilen Sıla’ya sanat dünyasından destekSıla'nın erkek arkadaşı Ahmet Kural tarafından darp edilmesi gündeme bomba gibi düştü. Ünlü isimler sosyal medya paylaşımlarıyla şarkıcı Sıla'ya destek verdiklerini açıkladılarSıla, sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edildi. Yaşanan bu olayın ardından Sıla, Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na giderek Ahmet Kural’dan şikayetçi oldu. Fiziki şiddet gördüğünü iddia ederek oyuncu Kural’dan şikayetçi olan Sıla’ya sanat dünyasından destek gecikmedi.
 

DEMET AKALIN
   Gücünüz kuvvetiniz ne şarkı sözlerine ne güzel yüreğine dokunabilir… yanındayım her zaman

 

GÜLBEN ERGEN
   Yıkamadığın kadına, devrilmiyor diye, çok güzel ve başarılı diye, şiddet uygulayan güçsüz “erkek” o kadın senin ezik şiddetinle, bir ömür daha da güçlenecek bunu biliyor musun? Hak etmediğin kadın tarafından, kendini vazgeçilmez ve değerli zanneden erkekler güçsüzlük sizin diğer adınız. 6164. maddenin 5. maddesi gereği sen bir sus ve uzaklaş!

MUSTAFA SANDAL

   Yeter artık! Kadına şiddet olaylarından sıkıldık, bunaldık! Nasıl adamsınız siz arkadaş? Bir kadını yerlerde sürüklemek nedir? Onlar bizim annemiz, kız kardeşimiz, sevgilimiz, canımızın bir parçası! Nefretle kınıyorum! Geçmiş olsun Sıla kardeşim..

BERNA LAÇİN

   Bu nasıl bir vahşet! Sıla’nın anlattıkları karşısında içim parçalandı. Bu dava, kadına şiddete karşı örnek teşkil edecek şekilde ilerlemeli! Kadına şiddet son bulmalı! Her kadın Sıla'nın yanında olmalı.

BARIŞ ATAY
   Bu olay; yozlaşmış, güce tapınılan,bir kaç şeye sahip olununca dünyanın sahibiymiş gibi hissetmenin teşvik edildiği bir düzenin yansıması. Ahmet Kural da küçük, mide bulandırıcı bir örneği. Sıla güçlü bir kadın. Verilecek mücadele,sesini duyuramayan milyonlarca kadın için önemli.

TUBA ÖZERK
    Aynı acıları yaşamış bir kadın olarak çok çok üzüldüm Sıla! Hiçbirimize bir daha Allah böyle şeyler yaşatmasın

Sözcü

Son Güncelleme: 02.11.2018 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.