Sinan Özen'den yeni imaj

Yeni albümü çıkan Sinan Özen farklı bir imajla sevenlerinin karşısına çıktı...

23 Kasım 2016 Çarşamba 08:40
Sinan Özen'den yeni imaj






Yeni albümü çıkan ünlü sanatçı Sinan Özen, sosyal medya hesabından da yeni görüntüsünü paylaştı. Yeni albümündeki şarkıları konusunda olumlu yorumlar alan Sinan Özen, ne yazık ki aynı olumlu yorumları saçları için alamadı.
Yedi yıl ara verdiği albümlerine ‘Bambaşka’ isimli çalışmayla devam eden 52 yaşındaki Sinan Özen, albümünün fotoğrafları için objektif karşısına geçti.
İki yıldır birlikte olduğu Burcu Kartal ile geride bıraktığımız mayıs ayında dünya evine giren Sinan Özen, şimdilerden farklı bir heyecan içinde.



Sinan Özen kimdir?
Rizeli olan Sinan Özen 1 Mart 1964 doğumludur. Pop, fantezi ve arabesk dalda müzik yapan Sinan ÖZen, ud çalmaktadır. 1989 yılından bu yana müzik camiasında olan Sinan Özen, evlidir.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.