Sinem Kobal bekarlığa kına gecesi ile veda etti

Sinem Kobal, kına gecesi için en yakın arkadaşlarını çağırdığı eğlence kına gecesine dönüştü, Kobal'ın arkadaşları ünlü oyuncuyu 'Yar saçların lüle lüle, Sinem sana güle güle' şarkısı ile gönderdi.

10 Mayıs 2016 Salı 01:33
Sinem Kobal bekarlığa kına gecesi ile veda etti






Sinem Kobal bekarlığa kına gecesi ile veda etti


Hafta sonu ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile Cunda Adası'nda evlenmeye hazırlanan Sinem Kobal, yakın arkadşlarını davet ettiği kına gecesi için

Cumartesi günü Cunda Adası’nda 41 yaşındaki oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’yla nikah masasına oturacak 28 yaşındaki Sinem Kobal’a arkadaşları sürpriz bir kına gecesi düzenledi.

Yeniköy’deki Arnavutköy Balıkçısı’nda görüntülenen Burçin Terzioğlu, “Çok heyecanlıyız. Sinem’e hem bekarlığa veda hem de kına gecesi yapacağız” dedi. Şükran Ovalı’yla mekana gelen Kobal, muhabirleri görünce, “Ne oluyor arkadaşlar!” diyerek şaşkınlığını dile getirdi. Oyuncunun sağ eline kına yakılırken, arkadaşları “Yar saçların lüle lüle, Sinem sana güle güle” diyerek şarkılar söyledi.

Kobal ertesi gün Instagram’dan duygusal bir mesaj paylaştı: “Dün bana unutamayacağım bir sürpriz hazırlayan dostlarım, her şey o kadar güzeldi ki ve canım annem iyi ki varsın. Kendi seçtiğiniz ailenizdir. Yeni bir hayata doğru adım atarken bunun önemini bir kere daha anladım. Kocaman bir aile olduğumuzu yalnız olmadığımı tekrar hissettirdiniz.”

DÜĞÜN DETAYLARI BELLİ OLUYOR

Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çiftinin düğün töreniyle ilgili ayrıntılar gelmeye devam ediyor. Kulislerde dolaşan iddiaya göre otelin sahibi Onur Tunç’la sıkı bir pazarlık yapan İmirzalıoğlu, kendisine verilen fiyatın neredeyse yarısına anlaştı. Hafta sonu için oteli kapatan İmirzalıoğlu, 280 bin lira ödeyecek.

AŞÇI İLE BİLE GÖRÜŞTÜ

Onur Tunç’un uzun pazarlıklar sonucu son olarak verdiği 300 bin liralık teklif karşısında da pazarlığa devam eden ünlü oyuncu, “300 bin son limitim. 280 bin veriyorum. 20 bin de acil çıkacak masraflara kalsın” dedi. Düğünün kusursuz geçmesi için geçen hafta otele gidip ayrıntıları konuşan ünlü oyuncu, yemekler için de otelin aşçısıyla görüştü.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.