Siren Ertan'dan güldüren paylaşım "Dönünce ütüye devam edeceğim"

Yeni evlenen Siren Ertan sosyal medyadan yaptığı paylaşımla hayranlarını güldürdü.

02 Mayıs 2018 Çarşamba 09:42
Siren Ertan'dan güldüren paylaşım "Dönünce ütüye devam edeceğim"






Siren Ertan'dan güldüren paylaşım "Dönünce ütüye devam edeceğim"

   Yeni evlenen Siren Ertan sosyal medyadan yaptığı paylaşımla hayranlarını güldürdü.Geçtiğimiz hafta sonu Ersin Kayalar ile Bodrum Türkbükü’nde dünyaevine giren Siren Ertan'dan güldüren bir paylaşım geldi. İşlerinin yoğunluğu nedeniyle balayına çıkamayan Siren Ertan, durumunu sosyal medya hesabından paylaştığı bu esprili fotoğraf ile anlattı.

 

   Evinin bahçesinde yıkanmış çamaşırların önünde bir fotoğrafını paylaşan Ertan, altına şu notu düştü: "Evliliğinin 2. gününde gelin hanımın günlüğü... Ahh ahh seni İtalya’da balayına götüreceğim demişti Her şey buraya kadarmış Dün evi topladım, çamaşırları bitirdim, şimdi de İstanbul’da atölye yolundayım. Yarın defilem var çalışmalıyım Evde çalış, işte çalış, bir yerde bir yanlışlık var ama Tamam bey tamam dönünce ütüye devam edeceğim"

Medyatava

Anahtar Kelimeler:
Siren Ertan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.