Sivas duman altı oldu: Kereste deposunda korkutan yangın

Sivas'ta bir kereste deposunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 3 saatlik çalışması sonucu söndürüldü. 100 ton kereste yangında kül oldu.

20 Nisan 2018 Cuma 09:13
Sivas duman altı oldu: Kereste deposunda korkutan yangın






Sivas duman altı oldu: Kereste deposunda korkutan yangın

Son Dakika Sivas, Sivas bir kereste deposunda çıkan yangın yüzünden adeta  duman altı oldu. Gültepe Mahallesi'ndeki Toptancılar Sitesi'nde Mesut Gökçe'ye ait kereste deposunda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

İş yeri sahibi Mesut Gökçe'nin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre, Sivas Belediyesi itfaiye ekipleri ile bir buldozer, kısa sürede alevlere müdahale etti. Yaklaşık 100 ton kerestenin bulunduğu depodaki yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla büyüdü.
Yoğun duman nedeniyle zor anlar yaşayan itfaiye ekipleri, yangına müdahalede zorlandı. Sivas Emniyet Müdürlüğüne ait bir TOMA da olay yerinde hazır bekletildi.

Yangın, ekiplerin yaklaşık 3 saatlik çalışması sonucu söndürüldü.

Yangında depo kullanılamaz hale geldi, keresteler kül oldu.

Depo sahibi Mesut Gökçe, gazetecilere yaptığı açıklamada, dumanı fark ederek depoya geldiğini, ufak bir yangın olduğunu ama rüzgarın etkisiyle hızlı şekilde büyüdüğünü söyledi.

Son Güncelleme: 01.05.2018 17:26
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Sivas
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.