Soğukta süper minisiyle şow yaptı

 İngiltere'de Abbie Crawford isimli kadın dındurucu soğukta giydiği süper minisi ile sosyal medyada en çok konuşulan isim oldu.

23 Aralık 2017 Cumartesi 17:58
Soğukta süper minisiyle şow yaptı






Soğukta süper minisiyle şow yaptı

   İngiltere'de Abbie Crawford isimli kadın dındurucu soğukta giydiği süper minisi ile sosyal medyada en çok konuşulan isim oldu.Abbie Crawford, isimli genç kadın giydiği kıyafetle ülkeyi karıştırdı. İngiltere'de yaşayan 25 yaşındaki Abbie, eksilere düşen soğuğa inat Liverpool sokaklarında kısa şort giyerek dolaşınca manşetlerde yerini aldı Dondurucu soğukta montundan gözükmeyecek kadar kısa şortla sokağa çıkan Abbie'nin yarı çıplak gezdiğini düşünen kişiler genç kadının fotoğraflarını çekti.Sosyal medyada paylaşım rekoru kıran fotoğrafa binlerce yorum yapıldı.Kulağında kulaklık olduğu için kendisine söylenenleri duymadığını anlatan Abbie, dondurucu soğukta şort giymesinin sebebini ise ilgi çekmek olarak özetledi.

Posta

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.