Songül Karlı havuz başında görüntülendi

Sevilen sanatçı ve sunucu olan Songül Karlı, havuz başında görüntülendi. Eski sunucu Songül Karlı, kameralara birbirinden farklı pozlar verdi. Eşi ile Antalya'da tatil yapan Songül Karlı kimdir? İşte ünlü isim hakkında detaylı bilgiler...

29 Temmuz 2016 Cuma 16:28
Songül Karlı havuz başında görüntülendi






Televizyonların tanınan yüzü Songül Karlı, tatil sezonu Antalya'da açtı. Güzel sunucu ve şarkıcı Songül Karlı, havuz başında kendinden emin, mankenlere taş çıkartacak pozlar verdi. Sunuculuğu ve sanatçılığı ile tanınan Songül Karlı, eşiyle birlikte gittiği tatilde bikinileriyle görüntülendi.  

Songül Karlı havuz başında şekilden şekile girdi
Club Sun Village adlı otelin havuzunda meraklı bir hayranı tarafından görüntülenen Karlı, havuz başında şekilden şekile girdi.Düzgün fiziğiyle dikkatleri üzerine çeken Songül Karlı havuz sefasının ardından doğada yürüyüşe çıktı.

Daha önce program partneri Uğur Arslan'ın Seda Sayan'la birlikte izdivaç programına başlamasının ardından TV8 ekranlarında tek başına program yapmaya başlayan Songül Karlı, reytinglere yenilerek ekranlara veda etmişti.Karlı vedasında programının yayından kalkmasının sebebini 'Evlilik programları artık amacı dışına çıktı' diyerek açıklamıştı.

SONGÜL KARLI KİMDİR?

Songül Karlı (d. 15 Eylül 1973, İstanbul) Türk Halk Müziği sanatçısı ve televizyon sunucusu.

İlk yılları

1991 yılında ilk albümü Derman Sendedir ile müzik piyasasına girdi. bugüne kadar 10 müzik albümü bulunan ve 2 toplama albümde yer alan sanatçı; 1997 ve 1998 yıllarında iki defa Kral TV Video Müzik Ödülleri THM En İyi Kadın Sanatçı Ödülünün sahibi oldu.

Kariyeri
Günümüzde müzik yaşamına ara veren sanatçı, doksanlarda başladığı televizyon kariyerinde, kısa bir süre de olsa dizilerde oyunculuk deneyimi yaşadı. 2007 yılında Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Songül Karlı İle Cumartesi programını sunduktan sonra, 2008 yılında FOX (Türkiye)'de başlayan evlendirme programı Su Gibi'yi sanatçı Uğur Arslan ile birlikte sunmuştur. Şuan TV 8 kanalında Songül Karlı ile Evlilik Yolunda adlı programı sunmaktadır.

Kişisel Yaşamı
2008 yılında boşandığı Baykal Gümüş'ten bir çocuğu olan sanatçı, 2012 yılında sunuculuğunu yaptığı evlendirme programı Su Gibi ekranlarında Metin Yüncü ile canlı yayında evlendi.

Albümleri

Derman Sendedir (1991) Duygu Müzik
Böyle Olurmu (1992) Duygu Müzik
Oralıyam Ben (1993) Duygu Müzik
Dokunsalar Ağlayacağım (1994) Prestij Müzik
Dal Boylum (1994) Prestij Müzik
Yanık Bir Türkü (1995) Prestij Müzik
Omuz Omuza (1996) Prestij Müzik
Yalan (1998) İdobay Müzik
Bir Yana (2002) Akbaş Müzik
Kaç Bahar (2004) Akbaş Müzik
Sunuculuk yaptığı programlar
Songül Karlı İle Cumartesi (2007) Kanal 7
İki Gönül Bir Olunca (2008) fox tv
Su Gibi (2008) FOX TV
Songül Karlı ile Yeniden (2014) Kanaltürk
Bugün Yıldız Benim (2015) Show TV
Songül Karlı İle Evlilik Yolunda (2016) TV 8
Oyuncu olarak yer aldığı diziler
Paşa Baba Konağı (2000) TGRT
Reyting Hamdi (2002) ATV
Türkü Filmi (2004) Kanal 7
Yasemince (2010) FOX TV

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.