Sosyal medya kraliçesi hayranlarını üzdü

 Sosyal medya kraliçesi Bella Thorne hayranlarını şaşırttı.

02 Nisan 2018 Pazartesi 20:57
Sosyal medya kraliçesi hayranlarını üzdü






Sosyal medya kraliçesi hayranlarını üzdü

   Sosyal medya kraliçesi Bella Thorne hayranlarını şaşırttı.ABD'li oyuncu Bella Thorne, sosyal medyayı bıraktığını açıklayarak hayranlarını şaşırttı.17.3 milyon takipçisiyle ona sosyal medya kraliçesi desek yanlış olmaz.Ancak görünen o ki Bella Thorne bunu elinin tersiyle itmeye hazır!20 yaşındaki oyuncu, yıl sonuna kadar sosyal medya hesaplarını kapatacağını duyurdu.Üzerinde pembe sütyeni ve yeşil pantolonuyla poz veren ve sosyal medyadan uzaklaşacağını not düşen Thorne'un bu fotoğrafı, yüz binlerce beğeni ve yorum aldı.

   Bella'nın 1 Nisan şakası yaptığını düşünen takipçileri de oldu ancak Bella onlara yanıt vermedi.Güzel oyuncunun sosyal medyayı terk edip etmeyeceği merak konusu oldu.Bella Thorne, son olarak Midnight Sun adlı romantik filmde rol almıştı.

  Gerçek adı Annabella Avery Thorne olan Bella, 1997 Florida doğumlu.Küçük yaşta Disney filmlerinde rol alarak şöhrete kavuşmuştu Bella. 17 yaşından itibarense, geçirdiği estetik operasyonlar, paylaştığı cesur pozlar ve erkek arkadaşlarıyla gündem olmaya başlamıştı. Şimdilerde rap'çi Mod Sun ile aşk yaşayan Bella, biraz duruldu desek yanlış olmaz. Fotoğrafı Paylaş: Bella Thorne, yaşıtları gibi sosyal medyayı son derece aktif olarak kullanıyor.Güzel oyuncunun Instagram'da 17.3 milyon takpçisi bulunuyor.Bella Thorne'un boyu ise 173 cm.

Posta

Anahtar Kelimeler:
Bella Thorne
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.