"Tek eşli olmak insan doğasına aykırı"

Oyuncu Beril Kayar tek eşliliğe inanmadığını söyledi.

20 Mayıs 2018 Pazar 22:37
"Tek eşli olmak insan doğasına aykırı"






"Tek eşli olmak insan doğasına aykırı"

   Oyuncu Beril Kayar tek eşliliğe inanmadığını söyledi.Başrolünü Rüzgar Erkoçlar ile paylaştığı ‘Öğrenci Kafası: Soygun’ filmi ile gündemde olan oyuncu Beril Kayar, "İki insanın uzun yıllar boyu beraber yaşayıp anlaşabilmesi hayal bile değil, ütopik" dedi. Beril Kayar, Posta Gazetesi'nden Oya Çınar'a verdiği röportajda çarpıcı ifadeler kullandı.  

   Güzel oyuncu, "Aşk tanımınız ne?" sorusuna, "Sonsuz aşka ve tek eşliliğe inanmıyorum. İnsan, hayvan içgüdülerine sahip bir varlık. Tek eşli olmak insan doğasına aykırı. Hepimiz bunu biliyoruz.'' şeklinde cevap verdi.Sözlerine devam eden Beril Kayar, ''Ama bazen kendimizi baskılıyoruz ya da kulağa romantik gelen ‘sonsuz aşk’ gibi kavramlara inanmak istiyoruz. Fakat şu açık: İki insanın uzun yıllar boyu beraber yaşayabilmesi ve anlaşabilmesi hayal bile değil. Ütopik, inandırıcı gelmiyor" dedi.

Beril Kayar kimdir?

10 Kasım 1988 de İstanbul da doğdu. Burcu Akrep’tir. Anadolu Üniversitesi Halkla ilişkiler mezunu olan ünlü manken fotoğraf çekmek, Bisiklete binmek ve tango yapmak en sevdiği hobileridir. Oyunculuğa başlamadan önce Modellik yapan Beril Kayar oldukça başarılı bir mankendir. Oyunculuğa başladıktan sonra yakın zamanda karşımıza “Acayip Hikayeler” isimli Dizide Rakkase karakterini canlandırmış. Sonrada Adını Feriha Koydum isimli dizide Başrol oyuncusu olan Hazal Kayanın yerine geçmiştir. Bu sezon ise Arka Sokakların yeni sezonu yani 9. sezonuna katılmıştır.

Anahtar Kelimeler:
Beril KayarTek Eşli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.