Teoman, Beyoğlu konserinde hayranlarıyla buluştu

Türk Rock'unun ünlü ismi Teoman Beyoğlu Sanat Performance'de sahne aldı. Hayranlarıyla uzun bir aradan sonra yeniden buluşan Teoman, klasik şarkılarıyla geceye damgasını vurdu.

22 Temmuz 2018 Pazar 13:22
Teoman, Beyoğlu konserinde hayranlarıyla buluştu






Teoman, Beyoğlu konserinde hayranlarıyla buluştu


Rock müziğin başarılı ismi Teoman, müzik ve eğlencenin yeni adresi İstanbul'un en büyük ve en konforlu etkinlik mekanı "Sanat Performance" sahnesinde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

ESKİ ŞARKILARIYLA GÖNÜLLEİ MEST ETTİ

Rock müziğin başarılı ismi Teoman, müzik ve eğlencenin yeni adresi İstanbul'un en büyük ve en konforlu etkinlik mekanı sanat performance sahnesinde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Yoğun katılımın gerçekleştiği konserde Teoman, sahne performansıyla müzikseverlerin beğenisini topladı.

Teoman gecede, "Kupa Kızı Ve Sinek Valesi", "Senden Önce Senden Sonra", "Gemiler", "Bugün", "Paramparça" ve "Rüzgar Gülü" gibi sevilen parçalarının yanı sıra birçok şarkısını seslendirdi.

2 saat boyunca sahnede kalan ve dillere dolanan hit şarkılarını, binlerce müzikseverle birlikte hep bir ağızdan seslendiren ünlü şarkıcı özel repertuarıyla sevenlerine müzik şöleni yaşattı.

Son Güncelleme: 22.07.2018 15:50
Anahtar Kelimeler:
Teoman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.