THY hostesinin tacis isyanı: Evli bir kadına neden mesaj atarsınız?

THY'ye karşı açtığı işe iade davasını kazandıktan sonra sosyal medyada sık sık taciz edildiğini iddia eden Zuhal Şengül isyan etti. Şengül, 'Evli ve çocuklu bir kadına neden mesaj atarsınız?' sözleri sosyal medyada günün konusu oldu.

04 Aralık 2016 Pazar 17:22
THY hostesinin tacis isyanı: Evli bir kadına neden mesaj atarsınız?






THY hostesinin tacis isyanı: Evli bir kadına neden mesaj atarsınız?



Türk Hava Yolları’nın (THY) “performans düşüklüğü” iddiasıyla işten çıkardığı, açtığı işe dönüş davasını kazanan hostes Zuhal Şengül, şimdilerde New York’ta modellik yapıyor.

İşe iade davasını kazandıktan sonra sosyal medya üzerinden mesajlarla taciz edildiğini söyleyen Şengül, tacizcilerini afişe etmeye başladı.

"BU İNSANLAR TANINSIN, BAŞKA KADINLARI RAHATSIZ ETMESİNLER"

Mesajları kullanıcı adlarıyla yayınlamaya başlayan Şengül, “Teşhir etmemin sebebi gizli gizli kadınları taciz eden bu insanlar tanınsın, çevreleri tarafından bilinsin ve başka kadınları rahatsız edemesinler” dedi.

"EVLİ ÇOCUKLU BİR KADINA NEDEN MESAJ ATARSINIZ?"

Şengül şunları dedi:

“Evli ve çocuklu bir kadına neden mesaj atarsınız? Bir kadının sosyal medya hesabı olması ona mesaj atabileceğiniz anlamına gelmiyor. Artık insanları rahatsız etmekten vazgeçin.”

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.