Topuklu ayakkabı ve kırmızı derin yırtmaçlı elbisesiyle beyaz ata bindi.

Şarkıcı Hadise son sosyal medyada da son paylaşımı ile yine beğeni rekoru kırdı.

20 Şubat 2019 Çarşamba 09:05
Topuklu ayakkabı ve kırmızı derin yırtmaçlı elbisesiyle beyaz ata bindi.






Topuklu ayakkabı ve kırmızı derin yırtmaçlı elbisesiyle beyaz ata bindi.

    Şarkıcı Hadice son sosyal medyada da son paylaşımı ile yine beğeni rekoru kırdı.Paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Hatice, bu sefer de klip çekiminde derin yırtmaçlı kırmızı elbisesi ve topuklu ayakkabılarıyla ata bindi.

   Şarkıcı Hatice, sosyal medya hesabı Instagram'dan ilginç paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Şarkıcı son olarak klip çekiminde ata bindiği anları Instagram hesabından paylaştı. Geçtiğimiz günlerde yeni şarkısı için harekete geçen şarkıcı Hatice, klip çekimine başladı. Setten fotoğraf ile video paylaşan Hatice, topuklu ayakkabı ve kırmızı derin yırtmaçlı elbisesiyle beyaz ata bindi.

   Hatice, ata bindiği videoyu "Beyaz atımla prensime gidiyorum" notuyla Instagram'dan paylaştı. Şarkıcının paylaşımı kısa sürede 7 bine yakın beğeni aldı. 

   Cesur paylaşımlarıyla tanınan Hatice, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde hamama giderek şarkı söylemiş ve bu anları "Sevgililer Günü mü? Bence sevgiliden arınma günü" notuyla Instagram hesabından paylaşmıştı.

(Haberler)

Son Güncelleme: 20.02.2019 09:17
Anahtar Kelimeler:
HaticeTopuklu Ayakkabı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.