Tora 'telli Duvaklı' Şarkilariyla Türkiye'yi Sallamaya Hazırlanıyor

ANKARA, () - TÜRK pop müziğine yeni bir soluk getirecek olan genç sanatçı Tora, 2012 yılında Emrah Karaduman'ın aranjesini yaptığı "Fizyoloji" şarkısıyla Avrupa'da büyük yankı uyandırdı. Müzik listelerinde ilk 10'a giren...

06 Kasım 2014 Perşembe 17:06
Tora 'telli Duvaklı' Şarkilariyla Türkiye'yi Sallamaya Hazırlanıyor






ANKARA, () - TÜRK pop müziğine yeni bir soluk getirecek olan genç sanatçı Tora, 2012 yılında Emrah Karaduman'ın aranjesini yaptığı "Fizyoloji" şarkısıyla Avrupa'da büyük yankı uyandırdı. Müzik listelerinde ilk 10'a giren genç sanatçı Tora 'Telli Duvaklı'şarkılarıyla Türkiye'yi sallamaya hazırlanıyor.

Genç sanatçı çok yakında çıkacak olan 'Telli Duvaklı' maxi single albümü ile müzik listelerini alt üst etmeye şimdiden hazır. Betül Demir başta olmak üzere birçok sanatçıya verdiği bestelerle tanınan Güven Baran, genç sanatçıya da besteleri ile destek veriyor. İki şarkıdan oluşan maxi single albüme Türkiye'nin önde gelen müzisyenleri eşlik etti. Aranjörlüğünü Toylan Kaya ve Cüneyt Yalmaz'ın üstlendiği albümde, keman da Gündem Yaylı grubu, gitar da Caner Güneysu, Perküsyon da Mehmet Akatay ve Şarbon Mustafa olarak tanınan Mustafa İpekçioğlu gibi önemli müzisyenler yer aldı. Tamamlanmak üzere olan maxi single albüm tüm müzik marketlerde yerini almaya hazırlanıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.