Transparan kıyafeti ile geceye damgasını vrudu

Oyuncu Alexandra Daddario katıldığı gecede giydiği transparan kıyafeti ile gündeme oturdu.

16 Mart 2018 Cuma 09:52
Transparan kıyafeti ile geceye damgasını vrudu






Transparan kıyafeti ile geceye damgasını vrudu

   Oyuncu Alexandra Daddario katıldığı gecede giydiği transparan kıyafeti ile gündeme oturdu.Alexandra Daddario, katıldığı davet için tercih ettiği elbiseyle geceye damgasını vurdu.Oyuncu Alexandra Daddario, Dior'un yeni kozmetik ürünü için düzelnenen davete katıldı.

   32 yaşındaki Alexandra, Los Angeles'ta düzenlenen geceye siyah transparan bir elbise ile katıldı. Güzel oyuncu, siyah dantelden oluşan elbisesini, kırmızı ruhu ve omuzlarına düşen saçlarıyla tamamlamıştı.

   Alexandra Daddario, çoğu sinemaseverin dikkatini sevilen dizi True Detective'deki rolüyle çekti.Posta'nın haberine göre  Alexandra Daddario, True Dectective'de Woody Harrelson'ın canlandırdığı karakterle yasak ilişki yaşayan Lisa Tragnetti'ni canlandırmıştı. 2014 yapımı dizinin cesur sahneleri çok konuşulmuştu.

Son Güncelleme: 16.03.2018 11:55
Anahtar Kelimeler:
Alexandra Daddario
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.