Tuba Ünsal yeni aşkıyla tatilde

Eşinden boşanan Tuba Ünsal yeni aşkıyla Bodrum'da görüntülendi.

14 Temmuz 2018 Cumartesi 18:38
Tuba Ünsal yeni aşkıyla tatilde






Tuba Ünsal yeni aşkıyla tatilde

    Eşinden boşanan Tuba Ünsal yeni aşkıyla Bodrum'da görüntülendi.Mirgün Cabas'la evliliğini bitirdikten sonra 4 erkek arkadaşlarıyla tatile çıkan Tuba Ünsal, yeni aşkıyla Bodrum sahillerinde boy gösterdi.Geçen ay Mirgün Cabas'tan tek celsede boşanan Tuba Ünsal, yeni bir aşkı ile Bodrum sahlilinde görüntülendi. Ünsal ile sevgilisi, önceki gün Bodrum paljlarında samimi görüntüler verdi.

   Uzun süre yan yana şezlonglarda uzanan ama pek yakınlaşmayan ikili, suya girdikten sonra tedirginliği üstlerinden attı. Ünsal ve sevgilisi, denize girdikten sonra birbirlerine sarılıp şakalaşmaya başladı. O anlar da objektife böyle yansıdı.36 yaşındaki güzel oyuncu 5 yıllık eşi Mirgün Cabas'tan ayrıldıktan sonra tatile çıktı. Yunanistan'ın gözde tatil adası Mikonos'a tatile çıkan güzel oyuncu 4 erkek arkadaşıyla doyasya eğlenme görüntüleri çok konuşulmuştu.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Mirgün CabasTuba Ünsal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.