Tuğba Ekinci, " Türk erkeği sevdiği kadına el kaldırır"

Şarkıcı Tuğba Ekinci katıldığı bir programda söylediği sözlerle yine olay oldu.

09 Kasım 2018 Cuma 07:59
Tuğba Ekinci, " Türk erkeği sevdiği kadına el kaldırır"






Tuğba Ekinci, " Türk erkeği sevdiği kadına el kaldırır"

      Şarkıcı Tuğba Ekinci katıldığı bir programda söylediği sözlerle yine olay oldu.Türk erkeğinin sevdiği kadına el kaldıracağını söyleyen Tuğba Ekinci sözleri iel gündeme oturdu.Ahmet Kural ve Sıla arasındaki kavganın ortaya çıkmasının ardından yaptığı şiddeti normalleştirmeye çalışan açıklamalarıyla tepki çeken şarkıcı Tuğba Ekinci, katıldığı tartışma programında da bu tavrını sürdürdü ve son derece şaşırtıcı açıklamalara imza attı.

   Habertürk TV’de yayınlanan ve ‘Kadına yönelik şiddet’ konulu Nedir Ne Değildir programına konuk olan Tuğba Ekinci’nin sözleri olay oldu. Ahmet Kural, Sıla olayı üzerinden kadına yönelik şiddeti değerlendiren Tuğba Ekinci, ‘Böyle şeylere maruz kalmamak için, bir bayan olarak erkeklerin üstüne çok gitmemek lazım. Türk erkeği sevdiği kadına el kaldırır. Ben ilişkilerin tatlı sert olmasından yanayım’ dedi. Ekinci’nin sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti.

   

  Gazeteci Mehmet Akif Ersoy’un moderatörlüğünü yaptığı programda konuşan Ekinci, kadına yönelik şiddet hakkında “Türk erkeği sevdiği kadına el kaldırır. Ben ilişkilerin tatlı sert olmasından yanayım. Bu zihniyetle mücadele etmek şiddetle mücadele etmekten daha zor. Türk kadını normal adam ile anlaşamıyor. Hafif buluyor. Nerede kazak adam, bu daha erkek diyor. Türk kadını güzel adamları light buluyor. Bu beni koruyamaz” ifadelerini kullandı. Daha önce sosyal medyadan paylaştığı “Her ilişkide itip kakışmalar oluyor. Bu şikayeti yakıştıramadım” mesajı ile tepki çeken Tuğba Ekinci, Sıla’nın Ahmet Kural tarafından şiddete maruz kalmasına ilişkin sözlerine açıklık getirmeye çalışırken “Böyle şeylere maruz kalmamak için, bir bayan olarak erkeklerin üstüne çok gitmemek lazım” ifadesini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Tugba Ekinci
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.