Tuğba Özay: Türkiye üreterek dünya markası olsun

Tuğba Özay, İstanbul trafiğinde tesadüfen bindiği taksiciyle röportaj yapınca ortaya ilginç diyaloglar çıktı. Çoğu meslektaşının aksine bilgisini ve kültürünü konuşturan Tuğba Özay, ekonomiden siyasete, sanattan kültüre pek çok konuda çarpıcı mesajlar verdi.

01 Temmuz 2018 Pazar 00:23
Tuğba Özay: Türkiye üreterek dünya markası olsun






Tuğba Özay: Türkiye üreterek dünya markası olsun

Ünlü oyuncu Tuğba Özay, bindiği ticari taksinin sürücüsü gazeteci Ali Morca çıkınca ortaya İstanbul trafiğinde beklenmedik bir röportaj çıktı.

Taksi röportaj;Çok sayıda TV kanalında yaptığı haberlerle akıllarda iz bırakan gazeteci Ali Morca'nın kullandığı taksiye tesadüfen binen ünlü oyuncu Tuğba Özay, sanattan siyasete, ekonomiden kültüre çok sayıda konuda bilgisini konuşturdu. 

TAKSİDEN TRAFİK MESAJI VERDİ


Meslektaşlarının aksine gündemi yakından takip ettiği konuştukça ortaya çıkan Tuğba Özay, röportajın bir bölümünde "Bir milletin kültürü trafiğinde gizlidir" sözüyle adeta güne damgasını vurdu. Motorsiklet, kamyon ve minibüs sürücülerinin daha çok denetlenmesini isteyen Tuğba Özay röportajının son bölümünde seçimlere de değindi. Seçimlerin bir cumhurbaşkanlığı değil rejim seçimi olduğunu belirterek "Umarım Türkiye tam bağımsız, emekten, üretimden, hak, hukuk adaletten yana olarak, tarımıyla, turizmiyle, doğal kaynaklarının işleyişiyle dünya markası bir Türkiye olsun, bu vatan hepimizin. İster CHP, ister AK Partili, MHP, ister İYİ partili olun, bu coğrafyada kardeşçe yaşamalıyız. Filler tepişir, çimler ezilir, o yüzden duyarlı olalım. Birbirimize karşı kırıcı olmayalım, barış içinde birlikte beraberlikte ama her zaman emekten yana, sanata ve bilime gönül vererek. inançlara da sanata saygı duyarak mutlu huzurlu olalım" mesajını vermeyi ihmal etmedi. 
 

Son Güncelleme: 30.06.2018 21:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.