TUĞBA ÖZAY'IN BALIKLI KAPLICA KEYFİ

SİVAS'a bir televizyon programının konuğu olarak gelen ünlü manken Tuğba Özay, eksi 10 dereceye varan soğuk havaya rağmen açık havuzda dünyaca ünlü Balıklı Kaplıca'ya girdi. Özay, hakkında kısmi felç geçirdiği haberlerini yalanladı. Tanınmış...

27 Aralık 2014 Cumartesi 13:28
TUĞBA ÖZAY'IN BALIKLI KAPLICA KEYFİ






SİVAS'a bir televizyon programının konuğu olarak gelen ünlü manken Tuğba Özay, eksi 10 dereceye varan soğuk havaya rağmen açık havuzda dünyaca ünlü Balıklı Kaplıca'ya girdi. Özay, hakkında kısmi felç geçirdiği haberlerini yalanladı.
Tanınmış manken Tuğba Özay, Sivas'ta yerel yayın yapan bir televizyon kanalının yetenek programına konuk jüri olarak katılmak üzere kente geldi. Programın ardından Özay, önceki yıllarda da bir kaç kez ziyaret ettiği Kangal ilçesinde bulunan doktor balıkları ile ünlü Balıklı Kaplıca'yı ziyaret etti. İşletmecilerden Fuat Ünsal tarafından karşılanan ünlü manken, hava sıcaklığının sıfırın altında 10 derece olmasına rağmen mayoyla açık havuza girerek kaplıca keyfi yaptı. Kendisini doktor balıkların masajına bırakan Özay, havuz içerisinde çay içerek keyif yaptı. Özay ayrıca kaplıca suyundan üretilen cilt kremlerini de denedi. Kangal Balıklı kaplıcayı çok sevdiğini ve fırsat bulduğunda mutlaka ziyaret ettiğini belirten Özay, hakkındaki felç iddialarını da değerlendirdi. Özay, haberlerin doğru olmadığını belirterek "Herkes görsün, sapasağlamım. Hava çok soğuk olmasına rağmen burada kaplıcaya giriyorsam, bu turp gibi olduğumunun en iyi göstergesidir" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.