Türkiye bu videoyu konuşuyor

Oyuncu Eylül Öztürk Özkan, yani @eylulonline, yanına @kaptandenizkizi takma isimli arkadaşı Esma’yı da almış, biri şortlu, biri başı kapalı iki kız çok tatlı bir rap videosu çekmiş.

05 Ekim 2017 Perşembe 09:08
Türkiye bu videoyu konuşuyor






Türkiye bu videoyu konuşuyor

    Oyuncu Eylül Öztürk Özkan, yani @eylulonline, yanına @kaptandenizkizi takma isimli arkadaşı Esma’yı da almış, biri şortlu, biri başı kapalı iki kız çok tatlı bir rap videosu çekmiş. İçimizin yağlarını eriten sözleri var: ''Biz beraberiz açık ve kapalı bu böyle bilinecek Kadının gücünün üstesinden kimse gelemeyecek Yan yanayken çok güçlüyüz, bizi kimse ezemeyecek Özgürlük saygıyla başlar, denesen iyi gelecek Ben Instagram hesabımda büyük bir keyifle yayınladım. Tüm ayrılıkçı gayrılıkçıların, kutuplaştırmadan beslenenlerin uykularını kaçırması dileğiyle, kıs kıs gülerek, arada ne kadar izlendiğine bakıyorum."

Posta

İşte o video

https://youtu.be/-LJu6_nYzGo
Son Güncelleme: 05.10.2017 09:36
Anahtar Kelimeler:
Eylül Öztürk Özkan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.