Tuttuğu takım için soyundu

 Victoria Secret meleği Josephine Skriver tuttuğu takıma destek olmak amacıyla soyundu.

08 Kasım 2017 Çarşamba 10:01
Tuttuğu takım için soyundu






Tuttuğu takım için soyundu

   Victoria Secret meleği Josephine Skriver tuttuğu takıma destek olmak amacıyla soyundu.Amerikan futbolu takımı Raiders'e destek için soyunan Victoria's Secret meleği Josephine Skriver'in paylaşımı kısa sürede 180 bine yakın beğeni aldı.Victoria's Secret meleği Josephine Skriver, Amerikan futbolu takımı Raiders'a desteğini yatağında verdiği çıplak pozla gösterdi.

   Son dönemlerin en gözde modellerinden biri olan Josephine Skriver, şimdi de sosyal medya hesabından paylaştığı çıplak pozla adından söz ettirdi. Amerikan futbolu takımı Raiders'e destek için soyunan ünlü model, başına takımın logosunu taşıyan şapkayı takarak poz verdi. 4,3 milyon takipçisi olan güzel modelin fotoğrafı 180 bine yakın beğeni aldı.

Haberler

İşte ünlü modelin o paylaşımı;

Son Güncelleme: 08.11.2017 10:09
Anahtar Kelimeler:
Josephine Skriver
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.