Ünlü güzele şok "Köpeğimin şehvet duygularını uyandırdı"

 Sosyal medya güzelii Deyana Mourina ünlü zengin Tony Toutouni tarafından köpeğini taciz ettiği için davalık oldu.

29 Nisan 2018 Pazar 17:32
Ünlü güzele şok "Köpeğimin şehvet duygularını uyandırdı"






Ünlü güzele şok "Köpeğimin şehvet duygularını uyandırdı"

   Sosyal medya güzelii Deyana Mourina ünlü zengin Tony Toutouni tarafından köpeğini taciz ettiği için davalık oldu. Instagram güzeli Deyana Mounira ile ünlü zengin Tony Toutouni, fotoğraf çekimleri sırasında Toutouni'nin köpeğinin genç modeli taciz etmesi sebebiyle davalık oldu.

   Fotoğraf çekimi sırasında bir köpeği cinsel olarak uyandırdığı iddiasıyla dava edildiğini söyleyen Instagram modeli Deyana Mounira, gerçek mağdur olduğunu iddia etti. Deyana Mounira internette bir video yayınlayarak, 1 buçuk milyon takipçili Instagram'ın milyoner kralı Tony Toutouni'nin köpeği ile havuz kenarında oynarken çekilen görüntüleri yayınladı. Hef isimli siyah Rus teriyeri'nin sahibi Tony Toutouni, paraya ve kadınlara olan düşkünlüğü ile bilinen bir Instagram fenomeni.

   Toutouni, köpeğinin cinsel organı ile oynayarak onda şehvet duyguları uyandırdığı gerekçesiyle Mounira'dan davacı olurken genç model ise köpeği kendisini taciz etmesi için cesaretlendirenin Toutouni olduğu konusunda ısrar ediyor. Mourina, orijinal videoda seslerin duyulabileceğini ve Tony Toutouni'nin köpeği kendisini taciz etmesi için yönlendirdiği cümlelerin orijinal videoda yer aldığını söyledi. Toutouni, genç modelden sahtekarlık yaptığı sebebiyle 1 buçuk milyon dolar istiyor. Mahkemeye taşınan ilginç davada videonun tamamının orijinal hali izlendikten sonra karar verilecek.

Haberler

Son Güncelleme: 29.04.2018 14:39
Anahtar Kelimeler:
Deyana MourinaTony Toutouni
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.