Ünlü iş adamı pistten çıktı

Ünlü iş adamı Cem Hakko katıldıüı yarışta üistten çıkarak herkesi korkuttu.

16 Nisan 2018 Pazartesi 17:58
Ünlü iş adamı pistten çıktı






Ünlü iş adamı pistten çıktı

   Ünlü iş adamı Cem Hakko katıldıüı yarışta üistten çıkarak herkesi korkuttu.Otomobil sporlarında yılın en hızlı pilotunun belirlendiği 'Şampiyonlar Şampiyonası', 14-15 Nisan tarihlerinde farklı branşlardan 48 sporcunun katılımı ile TOSFED Körfez Yarış Pisti'nde gerçekleşti.

   Eski şampiyon pilotlardan iş adamı Cem Hakko, talihsiz bir kaza yaparak pistten çıktTürkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında bir araya gelen ünlü pilotlar yılın en hızlısı olmak için ter döktü. Elemeler sonucunda şampiyon Can Tolon oldu.İş adamı Cem Hakko da (TOSFED) tarafından düzenlenen organizasyona katılan isimler arasındaydı. 1991 Türkiye Rallikros Şampiyonu Cem Hakko, hızla girdiği virajı alamayarak pist dışına çıkınca izleyenlerin yüreği ağzına geldi. Cem Hakko, kazayı ufak sıyrıklarla atlatırken, yarışı bir süreliğine bırakmak zorunda kaldı.

Sözcü

Son Güncelleme: 16.04.2018 15:31
Anahtar Kelimeler:
Cem Hakko
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.